- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
A DIGI elvitte a ZTE routeremet, mert lemondtam a vez. telefont. 2 napja vettem egy D-Link DIR 842-es dual bandes routert a DIGI 1000 nethez. Konfiguráltam, vezetékes net nagyon gyors és stabil, a wifi sebessége elfogadható, azonban néha-néha (van amikor egymás után 3-4 alkalommal, van amikor hosszú órákig egyszer sem) eldobja a wifit, majd pár másodperc után magától csatlakozik, tegnap olyan üzeneteket írt ki, hogy "változást érzékeltünk a hálózatban", előfordul, hogy magától nem csatlakozik újra, ilyenkor nekem kell.
Azzal a filléres Digis ZTE routerrel 3 évig nem volt ilyen gondom.
A beállításokban beállítottam a 12-es csatornát, mert az tök üres (társasház), és only n-re állítottam, de néha így is eldobja. Csak a 2,4 Ghz-et használó laptopomon van ilyen gondom (Lenovo Thinkpad T410 némi tuninggal), az Iphonok stabilak az 5 Ghz-en.
Azt szeretném kérdezni, hogy:
1. Vigyem vissza az edigitálba a routert és cseréljem másikra ? Ha igen, melyikre?
Asus RT-AC51U AC750, 12.000 Ft, Asus RT-AC1200G Plus, 26.000 Ft, D-Link DIR-850L AC1200, 17.000 Ft, TP-Link Archer C2 AC750, 14.000 Ft.2. Vegyek a laptoba egy TP-LINK Archer T4U AC1200 wifiUSB adaptert és használjam 5 Ghz-en ?
3. Beállítás gondom van.
Köszönöm az esetleges válaszokat, és elnézést ha hülyeségeket kérdezek
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged