Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
minas
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Akkor lehet, hogy eladom és veszek egy olyat, aminek a huawei-nél is jobb a wifije. Semmi más extra igényem nincs.
-
minas
aktív tag
Ugyanazzal a kliens készülékkel, ugyanolyan távolságról, ugyanolyan körülmények között jobb a wifije a huaweinek, mint a d-linknek. Tudom, akkor minek kínlódok, használjam a huaweit....
Használom, a d-lnk meg megy a fiók mélyére, nem üzemeltetek olyan készüléket, ami az áramfogyasztáson túl egy forintot nem ér (még szerencse, hogy ingyen adta a telekom). -
minas
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Azért kaptuk/kértük ezt a d-link routert, hogy wifin is tudjunk minél többet kihasználni az előfizetett gigabites netből. Ehhez képest 45-50 megával megy csak a wifi. És ugyanarról a helyről a huaweiről sokkal erősebb jelet lehet fogni (mindkettőn a 2,4 GHz-en) , mint ez a f*s d-linkről. Vagyis kb. semmi értelme nincs.
-
minas
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Ez jó kérdés, nem állítottam be semmit a saját menüjében, csak bekötöttem és kész. LAN és WLAN megy. Ezek szerint ezt be kellene állítanom?
-
minas
aktív tag
A meglévő telekomos huawei router mellé be lett kötve a kapott d-link dir-842 a gigabites nethez.
Létezik, hogy d-link sokkal gyengébb wifi jelet ad, mint a huawei. Mert ez utóbbi 2 antennás és még sötétítő függöny takarásából is erősebb jelet ad, mint a d-link a 4 antennával jobb pozícióból.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi