Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
Bence008
üzenetére
Nekem megszűnt a wifi szakadás (minden óra elején megszakadt majd újracsatlakozott egy időben aztán addig variáltam a beállításokban amíg jó nem lett, de nem tudom mitől. Most viszont azzal szembesülök, hogy nem bír kiszolgálni
200Mbit feletti letöltésnél (280-ig is elmegy azon a gépen) beakad és, ha más eszköz szeretne internethez csatlakozni nem tud. Persze ritkán töltök wifi-n, de akkor is csúnya eset. A kábeles kapcsolatonkál semmi gond ezt úgy oldom meg, hogy ilyenkor telefonnal átcsatlakozok. 2.4-es wifi-re azon megy gond nélkül ilyenkor is. Ennyit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
200Mbit feletti letöltésnél (280-ig is elmegy azon a gépen) beakad és, ha más eszköz szeretne internethez csatlakozni nem tud. Persze ritkán töltök wifi-n, de akkor is csúnya eset. A kábeles kapcsolatonkál semmi gond ezt úgy oldom meg, hogy ilyenkor telefonnal átcsatlakozok. 2.4-es wifi-re azon megy gond nélkül ilyenkor is. Ennyit tud.