Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
-
Mobilarena
Specifikációjához képest meglepően olcsó router, ami AC1200-as Wifi-t és gyári firmware-val is több hasznos szolgáltatást ígér (fájlmegosztás, dlna, nyomtató megosztás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
Ok, a probléma rendeződött.
A padavan webes frissítéskor nem kérdezi meg a beállítások megtartását, mint az openwrt. Viszont nem törli, hanem megtartja. Ehhez a szokásához, annyira ragaszkodik, hogy többszörösi flash után is megmarad. Nem számoltam, de két körnél biztos többször volt rajta gyári, ddwrt, openwrt, azokkal működött. Mivel padavanra visszatérve mindig hálózati problémája volt, megpróbáltam ap-ként beüzemelni és ekkor megjelent a mini listáján (a több rendszerrel és flasheléssel ezelőtti címmel).A rendszer tényleg jól működik. Akinek kevés a gyári, a wifi pedig fontos lenne és van benne kísérletező kedv, kipróbálhatja. A visszatérés kérdéses, én három rendszeren mentettem, de végül is nem írtam vissza a módosítást. Openwrt-n nem is lehet, hiába említi a hozzászólásában.
Az usb3-at vissza lehet butítani usb2-re, mellette magyarázat, hogy így kevesebb interferencia van 2,4 GHz-en. Mivel nekem amúgy sem működött a magasabb sebességen, ki is kapcsoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest