- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
válasz
Silverboy #22696 üzenetére
Nem ajánlás csak "megmutatás"
Én így rakosgattam a dolgaimat.
[Sry, nem túl profi video, de csak 1-2 dolgot mutattam meg cimbimnek vele és akkor még nem tudtam, hogy be fogom linkelni ide.]
A lényeg, hogy ha megnézed, szépen összekötődnek (összeadódnak) a dolgok és egymást erősítik. Nem kicsit ! A crit., a cold blood buffok, a mozgási sebesség. Növeli a dps-t és sokszorozza a hp visszatöltést. Az egésznek az alapja a Sandevistan, ami aktiválás után önmagában egy óriási boost-ot tol erre.
De más ágakon is ugyan így meg lehet találni az összekapcsolható pontokat, tényleg nem cask egy út van. Addig nehéz, amíg el nem jutsz egy alap szintre, ahol már működget a stílus. "Minden másra ott van a Master..."Ami még mókás, hogy sosem sniperkedtem előtte annyit, mint a melee build-del.
A Katana mellett egy jó távcsöves volt az állandó társam. Mielőtt megkezdtem volna a nyeszetelést, nagyon sokszor szedtem le egy-két kóbor ellent távolabbról.
-
válasz
aerosmith #22682 üzenetére
Törölsz X mennyiségű anyagot, amit törni akartál, hozzáadsz Y mennyiségű anyagot, amit nyertél volna belőle.
Ez egy technikai megoldás az adott problémára.
A B. terv az, hogy így hagyod,A cheat dolog meg... Dunno, a játékélményt én sem akartam / akarom a földbe döngölni, de a második végigjátszásnál én belenyúlkáltam a játékba.
-
Ovisbig
tag
válasz
nubreed #22690 üzenetére
"Ez az amit én se értek soha. Ha valamit megvettem és játszok vele, tuti nem fogok órákon át streamet nézni. Akkor szoktam ilyet tenni rövid ideig, ha nem tudom eldönteni, hogy meg vegyek-e egy adott játékot."
Esetemben inkább utólag, pölö a Cyberpunk 3. végigjátszása után már érdekeltek mások reakciói, döntései egyes helyzetekben, mit csinálnak másképp, sötöbö...
A stream inkább ajánló, mint a film előzetesek, pölö én így kaptam kedvet Days Gone-hoz. -
Silverboy
aktív tag
válasz
Urby66 #22691 üzenetére
"Szóval jó dolog megnézni, hogy ugyanott más hogyan jut tovább, mit szól egy váratlan fordulathoz, egy nehéz ellenfélhez, ilyesmi..."
Erre itt a PH-t szoktam használni
#22690 nubreed
Mert nem mainstreamek, nincsenek kiemelve, (Rocker)Lalee, Pingvinharcos aka Sirius, Paplovag akikre még felvagyok iratkozva.
Nem gaming: Lilla vlogja, Hajnoczy Soma, Taverna, FunWithGeeks, Balázs Világa, st22lacika, Dobri Andor, Wun-Wun, Időutazó, Tökéletlen Történelem akiket úgy néha ránézek mi történt velük, és válogatok a tartalomból.
Mind olyan csatorna mondjuk melyiket beteszed a háttérbe és füllel figyelsz mondjuk, és néha néha odapillantasz#22692 Ovisbig
RevisionOS, kiváncsi lennék hány kéretlen szutymák van beleintegrálva, tuti fix nem bankolnék ilyen rendszeren, de még netre se engedném ki.
Most, hogy szétoffoltuk a Topikot, Bocsi Cifu és a többiek
Katanás/Malee build mellé mit ajánlanátok? (4. Hackert nem szeretnék indítani), vagy csak ala nature? -
Ovisbig
tag
válasz
Urby66 #22689 üzenetére
"Szóval ha van valaki akinek egyedi a stílusa, de nem túl ismert ahhoz, hogy az algoritmus feldobja szívesen megnézném."
Talán RavePriest1 mondanám, a twitchen ezzel a névvel van fent.
A youtub csatornája RP's Lair
Játszik is, de inkább a tech dolgokban van otthon, pölö a gépemet már szinte teljesen átalakítottam az ajánlásai alapján.
Legutóbb pölö ajánlotta a RevisionOS Windows 10-et, érdemes meglesni:
[link] -
Urby66
aktív tag
válasz
nubreed #22690 üzenetére
Lehet, hogy hülyén hangzik de én néha azért nézem, mert kicsit olyan illúziója van mintha társasában lennék. Az ismerőseim között mindenkinek más a hobbija, szóval a játékos dolgokat senkivel sem tudom megbeszélni. (ok, ok, a fiamat érdekli a gaming de ő még az életkorának megfelelő játékokkal játszik, egyenlőre nincs közös halmaz, ha pedig lesz, lehet nem az addigra majdnem 50 éves apjával fogja megbeszélni...)
Szóval jó dolog megnézni, hogy ugyanott más hogyan jut tovább, mit szól egy váratlan fordulathoz, egy nehéz ellenfélhez, ilyesmi... -
nubreed
veterán
válasz
Silverboy #22688 üzenetére
Amúgy meg stream lényegét nem fogom fel, minek nézzem, ha játszhatom is?
Ez az amit én se értek soha. Ha valamit megvettem és játszok vele, tuti nem fogok órákon át streamet nézni. Akkor szoktam ilyet tenni rövid ideig, ha nem tudom eldönteni, hogy meg vegyek-e egy adott játékot.
Amúgy akiket felsoroltál fogalmam sincs kik ezek, de jó, hogy valaki tudja. 99%-ban angol nyelvű dolgokat nézek a YT-on mindenféle témában.
-
Urby66
aktív tag
válasz
Ovisbig #22687 üzenetére
A VR-os srácokkal az a bajom, hogy szép lassan túl nagyok lettek, és már nem feltétlenül élvezik a videózást, de valamiből élni kell.
Szerintem mivel már túl szeles réteget akarnak kiszolgálni ezért nem fér bele, egy jobban belemászós aprólékosabb végigjátszás, mert az lehet, hogy már túl unalmas lenne sok nézőnek.
Amúgy felületesen azért még nézem őket és látni a változást. Pl. amikor Pisti több játékot azért nem folytat, mert túl sokszor hal meg ugyanott és nem akarja ezzel rabolni az időt, vagy a majdnem teljesen eltűnt JaniVsPisti, az, hogy Jani már alig játszik egyedül, mindent Pisti tol, és az, hogy Pisti többször említi, hogy majd otthon műsoron kívül privátban fog játszani az adott játékkal...
Szóval már csak a fél szemem van rajtuk, a videók technikai minősége még mindig a legjobb a magyarok közül.
Ha már magyar videósok és úgyis OFF:
Tud valaki javasolni jó magyar játék videóst akit érdemes nézni. A VR-os srácok holdudvarán kívül persze. Papit és Csontit sem nézem már, lehet megváltoztam ahogy öregszem....
Szóval ha van valaki akinek egyedi a stílusa, de nem túl ismert ahhoz, hogy az algoritmus feldobja szívesen megnézném.Köszi!
Silverboy: Amíg írtam lett is egy válasz a kérdésemre...
-
Silverboy
aktív tag
válasz
Ovisbig #22687 üzenetére
"De mégis szoktad nézni a videóikat, igaz?"
Nem, belenéztem, de forgott a belem tőle (IT Exp.ként melózom, és az a töménytelen marketing bullshit amit letolnak tejóisten.). Nem tartom se viccesnek se informatívnak. Szokásos magyar Trash kategória. Nessaj szintén csak néha vicces (őt néha néztem régebben agyrombolónak). Speedzone + Retroshock + Éjjeli Vakond (rip) + Ung Dani (Ezt is Tony barátom után mert együtt dolgoznak) + Néha OtherWorld a többi max inkább a trash kategória. Amíg volt PodKedd addig azt követtem, családias, beszélgetős, jóhangulató podcast volt esti tervezés alá ideális volt.Streamből: PanzerHeki + Sussien + Kodiak ~ De ezt is visszanézve fél szemmel, otthoni Fusi alatt. Amúgy meg stream lényegét nem fogom fel, minek nézzem, ha játszhatom is?
Sajnos a magyar YT egy trashpöcegödör tehetségtelen ripacsokkal a főszerepbe, azt a 12-14 évessek meg ott nyáladzanak reá mint pavlov kutyája.
-
Ovisbig
tag
válasz
Silverboy #22685 üzenetére
"Ezzel mindent el is mondtál The VR. Két hozzá nem értő megkaratyolja a dolgokat. (Főleg laptop bemutatóknál érződik...)"
De mégis szoktad nézni a videóikat, igaz?Oké, mert nincs jobb...
Egyébként Cyberpunk végigjátszás témakörben van jobb, ha valakit érdekel az ilyesmi "Nessaj" végigjátszását ajánlom, fent van az is a youtubeon, azon még szórakozni is tudtam. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Silverboy #22685 üzenetére
theVR egyebkent VR topikban visszatero poen volt anno, hogy ahhoz se ertettek
.
egyebkent ahogy neztem volt, aki hasonloan imadta Rivert es Kerryt is. mindketto nagyon jol meg van irva, a
noi Vvel (aki nem akart romanceolni senkivel) hasilo jelenet Rivert az valami eszmeletlen. sokkal inkabb, mint a furdoszoba. Kerryt is imadtam, ahogy probalja fenntartani az imaget, mikozben egy finomlelku es kisse hobortos nagypaparol beszelunk aki probalja megmutatni, hogy meg mindig el benne a tuz.elutasitod egyebkent imadtam Rouget is, nagyon kidolgozott a karaktere.
Witcher 3 B&W vegen mondjuk szerintem egyertelmu, hogy azzal kell letelepedni, akivel ez elotte tobbszor szoba kerul.
csodalkoztam is, hogy elvielg a masik karakter is vegul otthagyja a palotat holmi eldugott borgazdasagert. -
Silverboy
aktív tag
Csak nem a mindig nőies és bájos, tűzes, Triss Merigold
?
Akkor is a legjobb jelenet mikor Yen, kiteleportál a tó fölé és Gerált megjegyzi: Picit paprikás hangulatban van.
CDPR ennek az egyik mestere amúgy, hogy élettel töltsenek meg egy karaktert, Nem hibátlanok, de mindenki megtalálja a szívéhez közel esőt (Triss vs Yen "háborúk").
Detroit: Become Human -t tudnám még idesorolni, Life is Strange-t és előzményét, Wolf Amoung Us-t, ami még hírtelen eszembe jutt.
De egyre kevesebb az olyan játék, ahol karakterek vannak, érző s lélegző karakterek, Személyiséggel, problémákkal és megoldásokkal, többségben úgy levannak csupaszítva még a fő karakterek is, hogy hasonulni se lehet velük.
#22684 Ovisbig
Ezzel mindent el is mondtál The VR. Két hozzá nem értő megkaratyolja a dolgokat. (Főleg laptop bemutatóknál érződik...) -
Ovisbig
tag
Igen a CDP ebben nagyon erős, a karakterekben.
De ezt akkor tudod csak értékelni ha beleéled magad és nem rohansz végig a játékon, mert ez esetben arra a következtetésre juthatsz, hogy a cyberpunk összességében csak egy nem rossz, eléggé bugos game.Ha már a Witchert felhoztad ott nem is csak Triss és Yen, hanem ott van Shani is, ezt főleg akkor érzed át ha a W1-et is végigjátszottad, na ott nekem ő volt a fő oldalborda és amikor visszahozták Hearts of Stone-ban, amikor találkoztok a csatornában, ahh... na ez a CDP.
Biztos van aki szokott twitch-et nézni, erről a végigrohanásról nekem a VR-os srácok ugrottak be, utólag végignéztem Pisti végigjátszását, hát bakki, még a Panamas vonalat sem vitte végig...végigrohant Takemurával Night Cityn és annyi.
-
Alpi.
addikt
válasz
Ovisbig #22680 üzenetére
Persze, ezek így vannak a való életben is. Különbözőek vagyunk, különböző dolgokat keresünk, tartunk fontosabbnak vagy épp kevésbé.
Pont emiatt nem teszhet mindekinek ez a játék sem, (ezt el kellett mondanom, mielőt háború indul) ám mégis amikor ilyen dolgok szóba kerülnek a CP2077 mentén, akkor legalább az egyértelművé válik számomra, hogy van olyan kontent bőven a játékban, ami nagyon nem "általános" szintű ! Amikor így tudunk szimpatizálni vagy épp nem, de akár még kötődni is egy-egy karakterhez, akkor itt kéremszépen storynak kell lennie ! Storynak, érzékkel és munkával megrajzolt karaktereknek, stb. ! Nagyon nem általános (sajna) ez manapság ! Gondljunk csak az elmúlt évek filmjeire, hogy ne játékokra mutagassak. Mikor volt utoljára olyan, hogy téma lehetett volna, hogy kinek melyik karakter volt szimpibb és miért. Még a több évados sorozatok közt sincs sok ilyen. Egyébként a csajos oldalt írtó profin tolják CDPR-nél ! Nekem már a W3-ba is pont ugyan így egyesélyes volt. Ott szintén nem volt gyengébb karakter egyik hölgyike sem, viszont pont uygan úgy, én 100-bol 100x ugyan azt választanám.
-
Ovisbig
tag
Most, hogy végigtoltam női V-vel is nekem is ez jött le egyértelmű pozitívumként, a Miss V - Judy kapcsolat.
.Judy szövege, a dialógusok és az sms-ek mesteriek és érzelmileg sem a nullához konvergáló Panami szintet hozza
Csak az zavart, hogy nem tudtam bele élni magam, talán ezért is favorizálom a Panames vonalat, meg persze az erős nők nekem nagyon bejönnek,annál a jelenetnél amikor rakétavetővel lelőtte a kang-tao repülőt majdnem eldurrantam. -
Alpi.
addikt
válasz
Lacielvtárs #22677 üzenetére
Nem fog.
-
Alpi.
addikt
válasz
Lacielvtárs #22674 üzenetére
Bármit is !
-
Alpi.
addikt
válasz
Csokishurka #22670 üzenetére
Néztem egy-egy videot, de inkább a játékstílus miatt. Szerencsére annyira nem steril a perk rendszer, hogy ha nem a tökéletes, a maxi-damage, godlike guide alapján kattintgatsz, akkor sincs gond. Át kell kicsit böngészni a fákat, annyira, hogy kezdjen világossá válni, mi mivel fog később összefonódni. Pl. a cold blood egész komoly buffokat tol később, de első blikkre olyan haszontalannak tűnik. (Nekem legalábbis kellett egy kis idő, mire elkezdtem hinni neki.
) Általában minden perknél van jópár, másik ágra is kapcsolódó pont. Emiatt lehet több féleképp is kirakni egy netrunnert vagy épp egy melee karaktert. Ha tervezzük megközelíteni az 50-es szintet, de mondhatnék egy 40+ -t is akár, akkor bőven lesz elég pont, hogy kirakjunk mindent, ami igazán fontos. Szóval annyira nem kell "rástresszelni" sztem, mint egy-két másik játéknál, ahol ha egy-kettőt mellépattintunk, bukjuk a buildet.
(Itt mondjuk pár fa utolsó képessége nem is műxik... szal' azokat alapból nem tudjuk elbukni kattintgatással. XD Ebben nem vagyok igazán naprakész, lehet, mennek már, de egy hónapja nem egynél voltak gondok. Majd ezt megmondják a jobban képben lévő kollégák. ) -
Alpi.
addikt
Bizony !
Nyílván ez is szubjektív, de engem is azonnal magával ragadott ! Rendesen bele lehet szeretni a hangjába.
Mindezt úgy, hogy a férfi sem rossz egyáltalán viszont a női zseniálisan jó !na meg ugye a Judy... nekem Ő is "must have" lett. Annyira el van találva a karaktere (számomra), annyira szerethető, hogy pl. a sokak által preferáltabb Panam, bár nem tehet róla, de egyszerűen esélytelen. Pedig Ő is össze van rakva rendesen. Csakhát Judy.. -
Alpi.
addikt
válasz
tibaimp #22654 üzenetére
Ami nekem kifejezetten kellemes meglepetés volt, az a különböző harci stílusok adta sokszínüség ! Illetve alapvetően már az is, hogy mennyire különböző módokat tesz lehetővé a játék. Ég és föld a csetepaték hangulata, lefolyása. Első alkalommal (talán a legevidensebb) a lövöldözős stílusban toltam. Mindenféle fegyverből löttem a töltényeket, amik meg jól felkarcolták az ellen bőrét.
Második nekifutásnál megnéztem a netrunner buildet. A harc része mintha egy másik játék lett volna. Teljesen más stílus, más megközelítés. Imádtam ! Harmadszorra úgy döntöttem, ránézek egy katanás, melee stílusú buildre. Ez egyáltalán nem vonzott, de gondoltam, nem lesz baj, ha picit változik megint a story. Na vazz' !! Az eleje mondjuk elég szopóka volt, de nekem is át kellett állni picit és kellett pár alap dolog is, hogy igazán működtetni lehessen a mechanizmusokat, de mikor kezdett összeállni ! Wow ! Ez lett a kedvencem ! Megintcsak imádtam !
Illetve amit még ajánlanék, ha szabad, és Te is egynél többször állsz a startmezőre, nézd meg a másik nemmel is ! Ez is eléggé sok ponton módosít sztem. Más a hangulata több pontján is a játéknak, stb. Ezekkel sokkal sokkal jobban "újratölthető" a játék, mint (sajnos) amit a "life path"-ek adnak. Mert az épp csak annyira valami, hogy ne lehessen semmi.
Illetve én az endingeket nem egy, hanem ebből a 3 runból pörgettem ki. Ez is adott egy kis pluszt. -
aerosmith
őstag
-
tibaimp
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #22657 üzenetére
Egyetértek, mármint az általános résszel.
Én az a fajta vagyok, aki "viseli a következményeket". Akkor ez így egyre érdekesebb lesz. -
aerosmith
őstag
Másik örömélményem amikor fél órán keresztül adom el a cuccaimat hogy végre tiszta legyen az inventory, végre mindent kipakolok erre amikor szálnék fel a metróra, F helyett véletlenöl megnyomom a Gt, felragaszt egy kézigránátot az automatára ami felrobban és pont ott áll a sarkon két zsaru aki azonnal el kezd lőni....
Quicksave természetesen nem volt így kezdhettem a pakolást eladást újból... -
aerosmith
őstag
Na kezd elegem lenni ebből a bughalmazból.
Csináltam 1500 gránátot és most nem engedi széttörni őket.
A menüből eltűnt a Z felirat, ha mégis megnyomom feljön hogy mennyit akarok szétszedni de semennyit se tör szét igazából.
Ha kidobom az inventoryból akkor egy kajászacskóban dobja el és soha többet nem engedi felvenni.
Valaki tud valami fixet rá? -
jonnyjoker01
veterán
válasz
tibaimp #22649 üzenetére
Nekem a személyes véleményem, hogy attól függ, hogy mennyire újrajátszható a játék, hogy milyen játékos vagy. Ha csinálsz egy "rossz" döntést aminek nem tetszik a végkimenetele, újratöltöd a mentést vagy viseled a következményeit? Ha az utóbbi akkor érdekes lehet többször végigjátszani és máshogy végigvinni a questeket, más végkifejleteket elérni. Ha előbbi, akkor a többszöri végigjátszás nem fog sok újat mutatni szerintem.
Emellett a másik ok az újrajátszásra az lehet, hogy ki akarsz próbálni más fajta buildeket is. De ez csak akkor működik, ha tetszik a harcrendszer a játékban. Nekem tetszik és modokkal még élvezhetőbbé tettem magam számára, szóval nekem ez volt a második fő szempont amiért többször végigjátszottam a játékot (és még vannak ötleteim a jövőbeli végigjátszásokra is
).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest