Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pictigjis

Topikgazda

válasz pictigjis #12567 üzenetére

na, akkor ide visszakanyarodva: jó pár napig tartott, de az imént végre generáltak nekem egy új kártyát, ez már ismét 5574 4489-es tartományú HUN BIN personal debit kártya. még vasárnap azt írták, azért kaptam business kártyát, mert állítólag automatikusan mindenki ilyet kap, aki "freelancert" jelölt meg a regisztrációja során. nos, lehet, hogy évekkel ezelőtt félreklikkoltam az "employee" szó helyett, de az összes korábbi kártyám így is personal volt, szóval franc se érti, hogy sikerült ezt összehozni

mindegy, némi cseszegetés és többszöri bejelentés után sikerült elérni, hogy generáljanak új kártyaszámot. az előző amúgy már csomó hülyeséget csinált apple pay alatt (fizikait ugye eleve nem is akartam aktiválni, hogy legalább a régi kék működjön tovább), múlt hét csütörtök óta például egyáltalán nem frissült a tranzakciólista a walletban. tegnap kitöröltem, hozzáadtam újra, a fagyizós délutáni költésnek ismét nyoma sem volt

a legjobb, hogy most a kártya újragenerálása után a walletban automatikusan frissült a kártya: visszaállt a régi, kék dizájn (nem is értem), és így már megjelent a tranzakciós listában a tegnapi fagyizós költés (ezt még kevésbé értem). lényeg, hogy ha más is véletlenül business kártyát kapna mostanában, kérjen újat mindenképp, mert ezekkel valami alapvető probléma van

• zerodot

aktív tag

válasz pictigjis #12567 üzenetére

Aha, hát akkor gondolom mindenképp cserés lesz mindkettőtöknek...

ACE: pro tipp: ha cserélteted és a következő virtuális kártyád már menni fog GP-jel, akkor a fizikai aktiválásakor már ne nyúlj hozzá :D Nálam így ment.

Új hozzászólás Aktív témák