Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• svgyula

addikt

válasz gyapo11 #511 üzenetére

Szia!
    A "vas" nagyon sok telóban azonos de mindig van valami kicsi eltérés. Más a kijelző, más a mikrofon panel, mástól van a memória szett szenzorok stb. Pont ez volt a HTL-től átbuherált ROM gondja is abban vagy nincs pl. flip tokot kapcsoló szenzor vagy nem az a típus és így nem is működött. Ahogy megfigyeltem simán a kijelző illesztő programját buherálták át, a ROM particiót, kamera illesztő, oszt csókolom. De szerintem az aki csinálta ki sem próbálta csak felrakta. Valószínűleg a CM11-et is azért vették le mert rájöttek hogy hibás.
    A második nap és a gyári ROM-nál műxik a ki-be és ébreszt is rendesen. A merülése meg mintha kicsit lassúbb lenne. Beállítottam a "biztonsági" rendszerben azt hogy melyik akp-nak szabad a neten keresgetni.
    Mondjuk azért várnám a 4.4 "gyári" frissítést mert azért mint jani is írta ez lenne a CUBOT zászlóshajója.
    Bár az s308 is érdekes csak azt nem értem az mtk6582-höz odavágnak 2GB RAM-ot ehhez meg jó volt az 1GB :((( Jó az valamivel újabb modell DE a bele meg régi. Persze azt is érdekesnek tartom, hogy a CUBOT nem próbál a "felső" kategóriába több modellt berakni inkább az occó alsó kategóriába szórja ki a régi HW-vel a telefonokat. :F De a Kínai "márkpettinget" úgy sem lehet nekünk itt megérteni.

Új hozzászólás Aktív témák