Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia!
A "vas" nagyon sok telóban azonos de mindig van valami kicsi eltérés. Más a kijelző, más a mikrofon panel, mástól van a memória szett szenzorok stb. Pont ez volt a HTL-től átbuherált ROM gondja is abban vagy nincs pl. flip tokot kapcsoló szenzor vagy nem az a típus és így nem is működött. Ahogy megfigyeltem simán a kijelző illesztő programját buherálták át, a ROM particiót, kamera illesztő, oszt csókolom. De szerintem az aki csinálta ki sem próbálta csak felrakta. Valószínűleg a CM11-et is azért vették le mert rájöttek hogy hibás.
A második nap és a gyári ROM-nál műxik a ki-be és ébreszt is rendesen. A merülése meg mintha kicsit lassúbb lenne. Beállítottam a "biztonsági" rendszerben azt hogy melyik akp-nak szabad a neten keresgetni.
Mondjuk azért várnám a 4.4 "gyári" frissítést mert azért mint jani is írta ez lenne a CUBOT zászlóshajója.
Bár az s308 is érdekes csak azt nem értem az mtk6582-höz odavágnak 2GB RAM-ot ehhez meg jó volt az 1GB
Jó az valamivel újabb modell DE a bele meg régi. Persze azt is érdekesnek tartom, hogy a CUBOT nem próbál a "felső" kategóriába több modellt berakni inkább az occó alsó kategóriába szórja ki a régi HW-vel a telefonokat.
De a Kínai "márkpettinget" úgy sem lehet nekünk itt megérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó az valamivel újabb modell DE a bele meg régi. Persze azt is érdekesnek tartom, hogy a CUBOT nem próbál a "felső" kategóriába több modellt berakni inkább az occó alsó kategóriába szórja ki a régi HW-vel a telefonokat.
De a Kínai "márkpettinget" úgy sem lehet nekünk itt megérteni.