Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
Igen, köszi, ezt nézegettem már én is, csak annyi negatív dolog jött mindegyik kapcsán, hogy féltem nekilátni addig, amíg rá nem kérdezek erre itt a közösségen belül. Ti már szerintem mindent elolvastatok, mindenk kipróbáltatok, hátha ez segítségemül tudna lenni.
Mondjuk EZZEL megpróbálhatom esetleg? De rögtön az első hozzászóló Brick-et jelzet. Nem lesz ez így gáz? -
RVR400
veterán
1. A google és a youtube használatára nem hiszem, hogy bárkit meg kellene tanítani. (SPFlashtool használat/usage és Preloader driver telepítés/install) - Esetleg specifikusan a legtutibb Cubot X6 firmware upgrade
2. Ha addig nem jut el, hogy az alapokat megértse, akkor az első mozdulattal vagy téglát csinál, vagy permanens IMEI-vesztés lesz belőle, ebben az esetben talán jobb is, ha nem adok tanácsot, mivel alapvető olvasás nélkül kezd bele valamibe, sőt még a fórumban sem olvasott vissza és nem keresett, pedig ez sem tilos senkinek.
3. Alapvető, hogy ha kérdezek, akkor leírom, hogy mi az, amit letöltöttem, és megpróbáltam felrakni sikertelenül, mivel a fentebb leírt 2 dolgot tudom elképzelni.
4. Te már leírtad, hogy ne próbálja meg feltenni a 4.4-et, és meg is indokoltad, bár Neked ugyan nem mondta, de mivel nem fogadta meg a tanácsot, így feltételezhető, hogy Te sem értesz hozzá.
5. Hogy mi szokás, és mi nem, abba ne menjünk bele, de szerintem az elején érthetően leírtam, hogy mi nem megy, és mi megy, aztán kiderült, hogy én nem is értek hozzá, talán még feloldani sem tudom a lépernyőzárát az odanyúlós telefonoknak.
A google, youtube meg a needrom pedig mindenki számára elérhető, de legyen. A google első oldalának átböngészése után 2 perc alatt megvan, ami kellhet. Ez kevesebb idő, mint amennyi alatt sikerült megírnia a hozzászólást.
-
szikla20
csendes tag
Köszi szépen a gyors választ. Értem. De flash toolsal sem megy. rádugom a gépre a telót és mikor pittyeg akkor pirosan jelzi a teló az aksit pittyeg még egyett és ennyi. utánna meg kijelzi a teló hogy tele van az aksi.Szóval nem értem pedig jó pár telefont újra romoztam de ilyennel még nem találkoztam
-
gyapo11
őstag
Szerintem ha recovery módban van a teló, akkor nincs rendszer. Vagyis azért lehet így romot cserélni, mert nem fut, majd a következő bootnál kerül rá a vezérlés. Igazán akkor van szükség az sp-flash-toolra, amikor elszáll a recovery. Még ott lehet a kínai írásjeles (boot alatt hangerő le gombos) tool, de azt nem tudom mire jó.
-
redingitell
senior tag
Sajna, vagy szerencsére nem néztem el. Újraindítottam a telót, töröltem a "battery"-s szarságot, és még mindig 90%-ot mutatott. Most még mindig 57%-on van, pedig ma is filmeztem vele a telefonálgatásokon kívül. Meg persze egy kis netezés is volt..
Az utolsó feltöltés előtt meg az történt, hogy az állítólag 48%-os akksival letettem a telót, és 2 óra mulva már be sem tudtam kapcsolni, olyan szinten lemerült.
Végül is azért kérdeztem, hogy esetleg más valaki járt e már így, illetve szerezzek e be egy új akksit? -
tamasago
csendes tag
Üdv!
Engem érdekelne, hogy 3G internetet mennyire tudom majd használni ha egy hasonló (Cubot X9)
telefont rendelek: "This phone will only work with
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 850/2100MHz
Gyula városban lakok. A voda ügyfélszolgálatnál nagyon nem voltak képben a kérdésemmel kapcsolatban!
Viszont internetezésre sűrűn használnám munkahelyen! -
Tiramiska
csendes tag
Autós töltőn volt utoljára( többségében ott is használtam) , nem volt benne vmi sok áram amikor utoljára ránéztem. Picit mintha a vége felé nehezen is töltődött volna(ezt nehéz meghatározni, mert nem ültem mellette stopperrel) , de ezt betudtam az autós töltésnek... Jah, egyszer kapot némi kv-t a bal gombsor... De az már több hónapja volt, semmi nem történt vele utána....
-
gyapo11
őstag
Nálam már olyan is volt (igaz iOS-szel, de miért ne lehetne androidon is), hogy az automatikusan frissített app már egyáltalán nem futott, mert azon a verzión ami a készüléken volt már nem fut. De azért frissített.

Az X6-on 4.2.2 van, és ha bejön egy csak 4.4-en futó frissítés, akkor máris bamba nézés van, hogy mi a túró történt, tegnap még jó volt.
Szóval aki frissítget, az szorgalmasan mentsen is pl. titaniummal, hogy legyen honnan visszaállítani.
Másrészt már nem az első eset történt, hogy az újabb app nem jön be annyira mint a régebbi, pl. business calendar 1.4.8.1 vs 2.0.5 és my budget book 5.5 vs 6.0. Olyan mértékben változott a kezelés módja, hogy újra kell keresgélni az egyes funkciókat, amit pikkpakk tudtam használni, azt most sokkal lassabban. Persze bele lehet tanulni, de ha többszáz app van és gyakran változnak, az már jelentősen hátráltatja a használatot. -
nkaroly73
csendes tag
Szia! Tudom, hogy hogyan gondolod a dolgot, de én a 4.4.-s ROM-t az sp flash tool v.5.1352 rendszerrel tettem fel. És az a program amit írtál a SPMultiPortFlashDownloadProject.exe fájl ez írta ki azt a hibaüzenetet amit írtam a levélben. Esetleg valamilyen fényképezőgép applikációval menne? Várom segítő válaszodat! Köszi.
-
nkaroly73
csendes tag
Szia! Leszedtem ezt a programot. Aztán amikor a ROM scatter részét beillesztettem akkor azt írta ki, hogy : " incorrect scatter file naming". Na ez most mi? Nem jön be semmi sem olyan mint amilyet írtál. Hogyan tudnám akkor a hátsó kamera driverét feltenni a 4.4.2 ROM alá? Vagy akkor válasszam csak ki amikor össze van kötve a telefonnal úgy mint amikor ROM-t frissítek? Kikapcsolt állapotban? Vagy egy másik telefon szoftvert tegyek fel? Még egy kérdésem lenne. Hogyan tudnám a bootoláskori CUBOT felirat alatt futó zenét kikapcsolni? Várom segítő válaszodat! Köszi előre is.
-
Andarte
csendes tag
Ezt már felraktam én is, nagyon látványos. Nem igazi 4.4.2, csak megjelenésre. Egy félnapos használat után elkezdett bizonytalanul működni, a launcherből állandóan kiszállt. Végül maradt a gyári.
Ezzel kapcsolatban egy kérdés: spflashtoolssal felraktam a gyári 1.0-t firmware upgrade-del, viszont az 1.1-et csak download only-val tudtam. Rossz az 1.1 letöltésem, vagy ez így OK? -
Cyca
csendes tag
Na igen, ebben igazad van. Erre nem is gondoltam, mert eddig akármim hibásodott meg gar időn kívül tette.
De azt hiszem nem lesz (legalábbis most nem) szükségem cserére, mert kicsit rázogattam kicsit ütögettem és megjavult. Régi orosz módszer. De csak lájtosan. Fogalmam sincs hogy miért csinltam, de működött.
A tok azért nem volt rajta, mert épp száradt. Mert fehért telefonom van hozzá illő fehér tokkal és én lemostam vizesen meg nem igazán akartam visszatenni rá. Dehát ez törvényszerű, hogy azalatt az órácska alatt essen le amíg védetlen.
Még egyszer köszönöm a segítséget!!
-
Cyca
csendes tag
Egyszer pedig már volt ilyen baja. De akkor kb 2 óra alatt megjavult. Lényegében magától.
De ha ennyire érzékeny a kijelzője akkor miért nem tűnteik fel?!
Alapból egy év gari van rá, tehát valószínű visszaküldöm, vagy visszaküldetem. De az majd két hónap mire ez az egész lemegy. Addig meg teló nélkül meg leszek lőve! :S
Tehát a csere az egyetlen megoldás?
Azért köszönöm a válaszod!!!
-
gtesteban
tag
Üdv. Sikerült megcsinálnom a telefont.
Most már rajta van az 1.0-ás szoftver ahogy szerettem volna és most már telefonálni is tudok.
Az imei-t a telefonból ki tudtam írni, rootoltam a telefont és átírtam.
Újraindítottam és egyből tudtam telefonálni is.
Remélem ez már így fog maradni és nem lesz vele probléma.
Köszönöm szépen még1x a sok segítséget és a gyors válaszokat.üdv: Pisti
-
gtesteban
tag
Most próbáltam ki és mikor kikapcsolt állapotban rádugtam a telefont a gépre kiírta,hogy nem csatlakoztatott eszköz. Az eszköztelepítésnél írja ki.
Windows 7 Ultimate oprendszerem van. Ezek után nem ismeri fel a telefont és nem is csinál semmit.
Erre nem tudsz véletlenül valami megoldást?
üdv: Pisti
-
janaman01
addikt
uhh tényleg flash toolos...én narha meg rossz tanácsot adtam akollegának mert mobilról voltam...de az eszembe se jutott hogy nincs kicsomagolva
...viszont a végén minek cwm s wipe chace dalvik stb....? a flashnél nem szoktunk....nah mindegy...
más : látom gyula kollega te is tuladtál az x6 on.... -
gyapo11
őstag
Nem tudom mi a baja. Próbáltam még párat, mindegyik megbukott valamin, aztán találtam egy iphone notifications nevűt, na ebben van until dismiss opció, addig jelez, amíg nem nyugtázom. Villogtatást nem tud, így csak hangot ad, de ez is jó, mikor a teló közelébe kerülök, akkor meghallom. Percenként ad egy rövid hangot (a gyári Adara).
-
gyapo11
őstag
Próbálom, de a repeatnél azt írja, hogy csak 4.3 és fölötte, nekem meg ugye csak 4.2.2 van.
Másrészt épp most jelez a business calendar, de villogás semmi.
Az accessibility-ben bejelöltem a programot on-ra, flash notificationbe fölvettem a business calendar appot, beállítottam a villogást, és nem villog. Hol rontottam el? -
gyapo11
őstag
Nekem a naptár eseményt kellene jelezni, ha pl. nem vagyok a teló közelében, amikor a hangjelzés van. Azt nem akarom, hogy csengőhangot állítok be és örökké jelez, mert mi van, ha egész nap kolompol. Hanem ehelyett olyan lenne jó, ami pl, villogtatja a fotós ledet, de azt viszont 1-2 percenként akár egész nap is amíg le nem állítom. Így ha nem hallottam a hangjelzést, és nem nyitom föl a flippet, akkor is észreveszem amint a teló közelébe kerülök. Esetleg a villogást le lehetne cserélni valami nagyon rövid és nem zavaró csippanásra, vagy akár kattanásra, amit csak közel hallok meg és kevés energiát vesz ki az akkuból, valamint nem zavarja a környezetet. Tudtok ilyet?
-
rcbedrock
csendes tag
Keresen a nitification led appot, de nem találom

Van valami furfang, hogy a telefon hangszóróját hogyan lehet hangosabbra venni?
A leghangosabbra állítva is helyezkedni kell a fülemen, hogy jól halljam. Persze lehet, hogy én vagyok süket, de jó lenne egy kicsit hangosabbra állítani.Lehet a két sim bejövő hívásaihoz különböző csengőhangot beállítani?
Nagy segítég lenne, ha pár hasznos program nevét, funkcióját, elérhetőségét leírná valaki.
Persze tudom, kinek mi. De pl kipróbált, ajánlott lejátszó, navigáció, stb nekem sokat segítene.
Vagy ha van ilyen cikk, vagy egyéb téma ahol össze van szedve ez. -
gyapo11
őstag
Vannak rom-cserélő appok, azon nyilván futó androidot feltételeznek
ROM Manager (Install ROMs from your SD card)
ROM Installer (Many ROMs and ZIPs to download and install )
ROM Toolbox Lite (Install multiple ROMs & ZIPs from your SD card)
így hirtelen a playen a "rom" szóra keresve. Windows példát is tudok mondani a drive-snapshot program az élő windowst másolja ki, és vissza is tudja tölteni, persze utána újra kell bootolni, próbáltam, működik. Azt ne kérdezd hogy csinálja, de meg lehet csinálni.
A recovery is át tudja magát írni, nemrégen számoltam be az 1.0 romcseréről. Volt egy cwm 6.0.4.4-es recovery, felnyomtam vele az sd-ről az 1.0-ás romot, és lett egy gyári minibetűs recovery.
Ha belenézünk az 1.0-ás rom zipbe, ott van a recovery folder egy ~300 kB-os file-lal, míg a 6.0.4.4-es recovery.img-je 6 MB-os, látszik, hogy mennyivel egyszerűbb a gyári. -
gyapo11
őstag
Nagyon sok program jó, de tényleg van pár, ami nem megy, mindenféle üzeneteket dob, újra kell telepíteni. Ezért is fontos vagy az appok saját mentésével az adatokat rendszeresen menteni, vagy pl. a titaniummal az egész appot adatokkal együtt. Én a titaniumot használom, vannak más backup programok is, ki kellene tesztelni mindegyiket, rengeteg idő lenne. Meg hát nem is olyan gyakori nálam a romcsere, nálatok azért hamarabb fölszalad egy-egy a próba kedvéért. Lehet kicsit várni kell míg lesznek infók a változásokról, és akkor eldönteni a cserét.
-
janaman01
addikt
ja elég lassú ( nem baj engem nem zavar semmi bajom a flash toolos telepitéssel )
belenéztem a system img be ( még nem raktam fel, annál is inkább mert most sóginál van az x6 
mellékelve van a flash tool is SP_Flash_Tool_v5.1348.00 bár az nem mérvadó 50 MBG807_C1_D1_CUBOT_V1.1_20140613
release=4.2.2
a kijelző javitását én se látom sehol... -
gyapo11
őstag
Ja igen. Az utánaolvasgatással ez is tiszta lett, szépen leírták lépésről lépésre, hogy amikor megjelenik pár másodpercre, akkor kell rákattintani és rámutatni a megfelelő folderre. Ezt meg is tettem, de nem sikerült telepítenie. Mivel másik driverrel kommunikál a teló az usb portján, ezért telóelektronika, csatlakozó, kábel, pc csatlakozó, pc elektronika kilőve, ezek jók. Marad az xp, vagy azért mert ez egy kiherélt, vagy mert csak sp2 van rajta, vagy egyéb beállítás/driver/anyámkínja. Erre nem nagyon akarok időt szánni, nem is értek hozzá, hagyom. Ha nagyon muszáj, akkor előveszek másik gépet, notebookot, win7-et. win81-et, és újrakezdem a próbálkozást, egyelőre nem érzem fontosnak.
Páran kipróbáltatok mindenféle romot, és maradtatok az 1.0-nál, úgyhogy ez jó lesz, aztán majd meglátjuk, de később is jó esélyem van a recoverys telepítési lehetőségre. Még az is lehet, hogy találok olyan appot, ami a flashtoolos formátumot be tudja írni android alatt, vagy olyan konvertert, ami át tudja alakítani recoverysbe. -
gyapo11
őstag
Miről késtél le?
Amúgy a kábeles mókának is megvan a létjogosultsága, majdnem beszívtam, ha nincs recovery és baj van az androiddal is, akkor nem marad más, mint a kábel.
A bootolás után reggelig pihentettem, majd jöhet az appok helyreállítása.
A rendszerbeállítások mentésével nem vacakoltam, azt a pár dolgot beállítom két perc alatt.
Újrabootoltam recoverybe, de a rom feltöltésével visszaállította a gyári recoveryt, ami ugye valami kis nyomoronc, de legfőképpen az a gond vele, hogy nem azzal csináltam a mentést. Na mobileuncle föl, recovery update, boot recovery, OK.
Visszaállítottam csak az appokat, utána kérdezte a recovery, hogy fixálja-e a recoveryt, no, vagy yes skip recovery, no-t nyomtam neki, ne bántsa. Na pont ezzel visszaírja a gyárit. Skippel hagyja meg saját magát, de ezt már csak utólag tudom.
Sajnos az appok recoveryből visszaállítása nem ment, bár a folyamat szépen lefut, UI stopped és android.process.acore has stopped lett az eredmény. Romcsere nélkül talán jó, de akkor már ha muszáj restore-olni, akkor már újratelepíti az ember az egészet mindenestől.
Vagyis a rendszer használhatatlan lett, állandóan dobálta az ablakokat, nem lehetett csinálni vele semmit.
A rebootnál kiderült, hogy már a recoveryből is csak a gyári van, mert no-t nyomtam és ezzel visszaállította a gyárit, amivel kockázatos a carliv cwmmel mentett romot visszaállítani. Esetleg meg lehetett volna próbálni az 1.0-ás romot újra a zipből.
Szerencsére a factory reset megoldotta, megint működött az üres 1.0-ás rom, mobileuncle, recovery update, OK.
Úgyhogy jött a titanium backup. Ez már szépen restore-olgatta az appokat, viszont 93 %-nál egyszerűen megállt. Kilőttem, hát elfogyott a 1.5 GB, mert ugye előtte egy része sd-re volt mozgatva, de ezek szerint restore-nál mindent a belső memóriába telepít, és utána lehet átmozgatni sd-re.
Ezért aztán áttettem sd-re egy marék appot, lett hely, így tudtam restore-olni a maradékot is, majd a nova launcher backupjából restore, meglettek az ikonok, csoportok, desktop, widgetek.
Még egy érdekesség, hogy az alap settings-zel nem minden programot enged sd-re átmozgatni, egyszerűen szürke a gomb, viszont a titanium szó nélkül áttesz bármit. Szóval ha kell a hely az appokhoz a belső tárhelyen, akkor nem a settings-zel kell próbálkozni, hanem valami utilityvel. -
-
gyapo11
őstag
Az 1 GB ram még nem volt probléma nekem, pedig már többszáz programot próbáltam, most is van fönt vagy 150, majd idővel szedegetem le. Valószínűleg játékoknál lehet érdekes. Nálam is van egy essential anatomy 3d-s emberi testet szemléltető app, az már eléggé hasonló funkciókkal rendelkezik (nagyít, pörget mozgat 3d-ben), mint egy látványos játék, de semmi gondja a rammal. Már föltornásztam magam 700-800 MB foglaltságra, de olyan gyors a teló, hogy nem veszem észre ha kidobott valamit a memóriából és rákattintok, pikk-pakk bent van megint és kidob mást. Most cuppantom bele a c10-es kártyát, eddig egy c4-es volt benne ideiglenesen, ettől még gyorsabb lesz.
-
gyapo11
őstag
Ha másik rommal jobb, akkor még nincs a gyári romban kimaxolva a gps. Gondolom ezek a kínai telók eléggé hasonlítanak egymásra hardware-ileg, az orosz jómunkásemberek meg összeszedegetik a romokból a legjobb részeket, ezt a kínai gyártó nem akarja megtenni, mert azért mégse má na. Így aztán egyik teló ebben lesz jobb, a másik meg abban, közben jönnek az új telók, az új androidok, sose lesz tökéletes semmi.
-
gyapo11
őstag
Úgy látom nagyon érik már nálam is az 1.0. Kíváncsi leszek a gps-es problémámra, látja-e a igo a holdakat.
Legyen igazatok a gyári fejlesztéssel, és legyen kitkatunk, sőt már készülget az 5.0-ás android is, legyen az is.
De főleg hibamentes legyen, és ilyen szempontból a 0.9-cel is elégedett vagyok. -
gyapo11
őstag
Testreszabás ügyben néztem egy-két programot, több dolgot is tudnak menteni, de nem tudom mennyire teljes a menthető dolgok halmaza.
a contact, sms, calls és calendart mindegyik tudja
ease backup csak user appok és adataik
backup your mobile bookmarks, user dictionary, system settings, secure settings
go backup bookmarks, mms, built-in launcher layout, wifi access points, ringtone, wallpaper
mybackup pro mms, system settings, android home, alarms, dictionary, music playlist, APNsNamost mi az a system settings? Elég sok mindent be lehet állítani a rendszerben, hogy ezeket mindet menti-e azt nem tudom. És abban sem vagyok biztos, hogy romcserére föl vannak-e ezek készítve. Ha az egyik romban van valami beállítás, a másikban meg nincs olyan, akkor nem barmol-e el valami mást helyette.
-
janaman01
addikt
ehehehe közben én is felraktam az általad linkelt romot...
nos a betűtipus egy rakat f...s alig látom a dolgokat és az a bosszantó hogy az egész rendszer azt használja.... flip tok nem müködik vele....gps ...itt ácsingóztam a napon vagy 5 percet mire sikerült valamit is találni.....bootidő még lassabb mint a cm...elég volt 10 perc ebből a romból...ment vissza a cm ..
a kártyán már ott az összes backup meg data mentés
2 perc és visszaállt minden a régibe 
-
gyapo11
őstag
A power save-et kapcsolgattam, nem éreztem változást. Most is be van kapcsolva, így is elég gyors a teló. Még a SE-on próbáltam pár processzorvezérlő appot, szépen be lehetett állítani a min és max értékeket. De mielőtt bármit keresnél hozzá nézd meg egy alkalmas appal, hogy mennyire is pörög a processzor, lehet, hogy a rom magában is szépen kapcsolgatja a magokat.
A ki-be kapcsolás érdekes, ezt nem lehet pótolni ha nincs benne a romban. Mondjuk én nem is merném egy ilyen összetett rendszerre alapozni az ébresztést. 1000 oka lehet, hogy miért nem ébreszt. Éjszakai hívások ellen airplane mód.
Az idő elállítódás az durva programozási hiba, gondolom hamar javítani fogják. -
janaman01
addikt
A leirtakat alátámasztom, az ébresztési idő átállitódásával kapcsolatban , nálam nem csinálja hál istennek
erre kelek már jó őár napja...remélem igy is marad....viszont én határozottan jobbnak érzem a memória kezelést , rugalmasabb a rendszer , viszont lassabban bootol ez igaz, kiváncsian várom az " új " thl rommal való tapasztalataidat remélem irsz róla pár sort az az egy amit még nem próbáltam... -
janaman01
addikt
elöször is jobbulást !
az xposed egy keretrendszer, ami beleszól a system ui, framework res be ba stb...ha azt felrakod , és frissited a fájlokat, utána már fel tudod tenni a gravity boxot, ami a lényeg, renfeteg beállitás van amit alapból nem tud a droid....zárképernyő háttér modositás, csempék modositása elrendezése, státusz átlászósága, és még csak a 0.1 tizedét emlitettem... -
janaman01
addikt
igen pontosan azt

a russia twrp ből
előtte wipe ( factory reset)
aztán mehet a rom( utána már nem kell semmi wipe)
majd restart...és kész is
aztán mehet fel az xposed, azt aktiválod..azaz frissitések telepitése, majd a gravity boxot mekersed az xposedben ( jb változat) az is mehet fel majd aktiválod restart és állitgathatod igény szerint fél napig

ja még egy bug( de ez egyébként is zavart engem hogy mkinden képernyőn kint van...) a google kereső widget elfo...sa magát egy idő után ...a launcher beállitásaiban be kell lőni hogy ne legyen kint a kereső widget minden oldalon.., én kiraktam és csak az egyik oldalon van kint...ugy müködik rendesen..
-
janaman01
addikt
Irtam fentebb mi okozza..
Ha kiveszed a pipát akkor már megy a restart is
Eddig egy bugot találtam benne a kisegitő lehetőségeknél, a gyorsinditás elől ki kell venni a pipát mert ha benne van akkor nem lehet bekapcsolni csak akku kivétel után...a lenovomba volt ilyen quick boot...ez még bugos ebben...
Akkura egyelőre annyit tudok mondani hogy nincsennek ebben a rimban sem beragadós cuccok..este wifi ki...semmi más 70%, reggel 70%...Meghát egy új romnál kell vagy 2-3 nap hogy az akku beálljon....
-
janaman01
addikt
igen bocsánat kissé félrevezető volt az a hozzászólásom...tehát a cubotra valo CM itt érhetőel ( a javitoot modemes változat ) ha valaki esetleg ez miatt nem akarna beregelni...
-
-
gyapo11
őstag
Meglátjuk. Ezelőtt a kis X10 mini prón se okozott bajt a sok app, bár aztán a titaniummal ritkítottam, a Cuboton meg kb. 3 másodperc egy app visszaállítása adatokkal együtt, szóval a ritkábban használtaknak nem kell telepítve lenniük. Az új telepítés is elég gyors, akár a .apk-kat is lehet tárolni az sd-n, és csak akkor telepíteni, ha használni szeretném. Mondjuk futtatáskor mindenképpen birizgálja a rendszert, de elvileg ettől nem omolhat össze, hacsak nem hibás az app. A mini prón (CM7-es rommal) az adw rogyott be párszor, de van neki backup-restore funkciója.
-
bertokl
tag
Hát, - ne így legyen, - de ha tanulópénz volt, akkor így jártam.
Egyelőre én bízom bennük, ha már válaszoltak.
Talán ők sem szeretnének ilyen antireklámot maguknak. Paypal nélkül nyilván csak a jóindulatukra hagyatkozhatok.
Meglátjuk, mire jutottam velük, majd beszámolok róla.Használtam a gyári tokot, és túl nagynak és vékonynak gondoltam ahhoz, hogy zsebre merjem vágni, táskában hordtam.
-
gyapo11
őstag
"okozott-e az ittlévők közül valakinek gondot valamelyik "china app"?"
Nekem nem, de már olvastam cikket, amiben arról írtak, milyen adatokat továbbít a teló a netre, személyes adatokat szép csöndben. Lehet, hogy valamelyik china app csinálja, de nem tudom."Ha lecseréled a host fájlt, akkor azok eltünnek....én már megcsináltam..."
Ez jó ötlet, lehet próbálkozni a lucky patcherrel is, sok programból az is kiszedi a reklámot. Ugyanis sok program offline is nyomja, azon a hosts nem segít, mert tárolt reklámokat mutat.
"ha kell a host valakinek akkor felrakom..."
Persze hogy kell, írd meg az url-t.A biztonság témában javasolnám, hogy ha valaki föltesz egy recoveryt vagy romot, akkor írja meg a file(ok) nevét, és hozzá egy ellenőrző összeget, célszerűen md5-öt, pl. ahogy a CubotX6_andrey-131313 for 4pda romban van. Dátum/idő, méret, filenév (dir > filenév paranccsal):
06-28-14 02:38 10 485 760 recovery.emmc.win
06-28-14 02:38 52 recovery.emmc.win.md5
Még jobb, ha magát a checksumot írja oda:
73aedb201fa56adf98c56d081827e781 recovery.emmc.win
Így ami valakinél már bizonyította, hogy rendben van, az nagy valószínűséggel másnál is jó lesz. -
janaman01
addikt
Ezen már én is gondolkoztam, hogy egyáltalán megbizható forrás e az ami alapján törlődnek a kina appok....miután kitakaritotta a megjelenités beállitásait is..számomra nem megbizható a program....hozzáteszem szerintem az enyémen már nem is nagyon volt kina app...a minideal megcsinálta...úgyhogy nem bolondozok tovább a droid toolsal max mentés, de a jól bevált mentéseket jobban dijazom pl cwm, mobileuncle imei mentés stb...
A lenovóim viszont tele voltak kina appokkal, de semmiféle hátrányát nem éreztem... -
janaman01
addikt
na igen de ezeket már leirtam itt is amit meg kilinkeltem a needromon , ott meg le van irva hogy melyik flash tool kell...a megjelenités beállitások azért nem jött elö mert a kina app eltávolitó az mtk droidban kitakarit 2 db apk-t ami ahhoz kell....tehát ha megint lefuttatod a kina app deletét akkor megint nem fogod tudni elérni a megjelenitést

én is onnan tudom, hogy megnéztem mit takaritott ki és visszaraktam a system/ app jogokat megadtam és restart..de ezt is leirtam már fentebbaki win 8.1 alatt akarja csinálni , annak először a driver telepités problémát kell megoldania( aláiratlan driverek telepitése)
következő:Gépház
Frissités helyreállitás
Helyreállitás
Speciális rendszerinditás
Ujrainditás
Hibaelháritás
Speciális lehetőségek
Inditási beállitások
Ujrainditás
És ha ujraindult a 7 es....ezután mehet fel a driver!!!
-
janaman01
addikt
Valamelyik lenovo...
Visszatérve egy perc erejéig a kijelzőre...
Bevallom őszintén, hogy egy samsung s4 klónnal kezdtem...antutu 14000 pont , kamera stb egy fos..viszont a kijelző ? Gyönyörű szinek , tűéles kép, hófehér fehér , komolyan mondom az összeset kenterbe verte....már túladtam rajta de a kijelzője verhetetlen volt ...úgyhogy ennyit a kinai márkákról...
Az lenne a legjobb, ha a kinai telókat is kézbe lehetne venni kipróbálni stb...mert amit videókon látsz az nem adja vissza....
És jelzem mégegyszer, nem istenitem a cubotot...
Én csak azt mondom hogy nekem ennyiért megfelelő a hibáival együtt....persze ha bedöglik soha többet
-
janaman01
addikt
"mert be volt kapcsolva az az opció, hogy mutassa az érintés helyét"
én már azt ki sem merem próbálni egyszer valamelyiken bekapcsoltam....elkezdet a képernyő meghülyülni....akku ki be valahogy kikapcsoltam utána én többet egyiken se kapcsolom be .....nem merem azóta

ezek a kinaiak érzékenyek erre az opcióra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszönöm a segítségeket!

,

( egalábbis én ) 2 emailről