Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• svgyula

addikt

válasz vastam #1203 üzenetére

Szia! Persze, hogy elégedett vagy hiszen ú! A hibák nem jönnek azonnal. De nem festem az ördögöt a falra. Egy biztos! A CUBOT ONE nem drága ahhoz képest amit ad. Viszont csodák sincsenek! A fél ár az azért takar valamit! Kínában sincs semmi "occón" vagy "ingyé" próbáltam. Ez sajna úgy néz ki, hogy sok kompromisszumos gyenge minőségű esetleg hazudott szoftveres telefonok vannak 100$ alatt! Ezen nincs mit beszélgetni! aztán jönnek azok amik már márkásabbnak számítanak kicsit jobb minőséggel és kevesebb kompromisszummal ~180$-ig és ezután kezdődnek azok amikről már valóban el lehet mondani, hogy jók! A színvonalas készülékek pedig sajna ott is 200$-tól kezdődnek. Csak annyi a különbség, hogy ami ott csúcs készüléknek számít pl HONOR 6 annak az itthoni vetélytársa 180eft felett van és itt a !fél ár! nem a 15eft-os telefonoknál!
    Természetesen van árcsökkenés egy idő után de azért nem feleződik mert akkor szinte biztos az, hogy sz@r a konstrukció! Sokan veled együtt abban a hitben vannak, hogy lehet szinte ingyé is jó telefont kapni! Hát nem! Telefont lehet kapni, de jó telefont olcsón NEM! Nálad ott kezdődik a gond a telefonoddal, hogy egy szervizben sem tudják szoftveresen helyrehozni, nincs hozzá semmilyen alkatrész, ha leejted nincs kijelző amit kicseréltethetsz hisz azt sem tudod milyen típusokból lopták össze hozzá az alkatrészeket. De ezt a szerelők sem fogják tudni! Tehát a "sajnálnék annyit kiadni" azt jelenti jelen esetben, hogy ideiglenesen van egy félig okos telefonod időzített téglaként. Ja és nem ugyanaz a kettő hidd el köze nincs a kettőnek egymáshoz azon kívül, hogy a külső hasonlít! Ha kérdezel vásárlás előtt bölcsebben tudtál volna dönteni.

• svgyula

addikt

válasz vastam #1201 üzenetére

"és akkor rábsztam?" igen a modem része más :B Ha az eladót kicsit érdekelte volna akkor legalább ír egy sort erről. De neked sem ártott volna kérdezni..................Ha 3G akarsz akkor eladod egy olyannak akinek elég ha a wifin-n van net és veszel egy nem másolt készüléket. Pl.cubot one !DE! nem az S-es mert az hamisítvány!
    Ugyanis nem lesz hozzá semmilyen segítség.

Új hozzászólás Aktív témák