- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
gabor128 #2679 üzenetére
Egy jó összefoglaló, hogy mi is kell ma frontend fejlesztéshez.
Azért a WP-s oldalakat is el lehet adni. Láttam mostanában pár újonnan azzal készült honlapot.
JS nélkül félkarú leszel, ha pedig az megy, akkor szerver oldalon jöhet a Nodejs a PHP helyett.
Ha jól emlékszem Udemy-n van egész jó (sok órás) videós tanfolyam, akcióban egész jó áron, korlátlan hozzáféréssel.
-
róland
veterán
Egy egyszerű weboldalnál miért van az, hogy mobiltelefonról megtekintve a checkbox-ok legtöbbször csak az asztali nézetre váltva választhatók ki?
(Apple iOS Safarin nem volt vele problléma, egy Androidos Huawei-el is működött, de másik HUawei-en vagy Samsung telefonon csak a fent írt megoldással.)
-
róland
veterán
Bootstrap 4-gyel hogyan lehet olyan táblázatot készíteni, amiben az egyes oszlopok szélességét én határozom meg?
Kezdő vagyok még benne, s azt látom, hogy egy oldalon "<div>"-ekkel ez megoldható. De nekem nem az egész oldlnál kell, csak az oldal egy táblázatában.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest