- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cstomee
tag
válasz
gabor128 #2705 üzenetére
https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/CSS/General_sibling_combinator
Az input után nincs .navigation class (ebben van benne az egész)
Így próbáld: (.navigation-t írd át ul-ra, tehát azonos szinten legyen az amit el akarsz érni).mobile_menu_button + input[type="checkbox"]:checked ~ ul li:not(:first-child) {}
-
Taci
addikt
válasz
gabor128 #2686 üzenetére
Szerintem írd be ide a közösbe, hamarabb is választ kapsz majd valószínűleg.
Én is segítséget kérnék:
Végre online van az oldal, és csak most derült ki, hogy Safari alatt 1-2 eleme az oldalnak "szétesik". Ez ugyanúgy igaz iPhone-ra (iOS) és valószínűleg macOS-re is.Viszont nincs Macem, így nem tudom ellenőrizni, mi a hiba.
Találtam online, virtualizált megoldást a tesztelésre, de elég lassú, mellette 10 percről számol vissza, és így nem is találom a hiba okát.
Windows alatti böngészőknél rendben, csak Safarinál nem.Milyen megoldást tudnátok ajánlani, hogy megtaláljam annak az 1-2 elem Safari alatti szétcsúszásának (CSS) az okát?
Köszi.
-
róland
veterán
válasz
gabor128 #2679 üzenetére
Egy jó összefoglaló, hogy mi is kell ma frontend fejlesztéshez.
Azért a WP-s oldalakat is el lehet adni. Láttam mostanában pár újonnan azzal készült honlapot.
JS nélkül félkarú leszel, ha pedig az megy, akkor szerver oldalon jöhet a Nodejs a PHP helyett.
Ha jól emlékszem Udemy-n van egész jó (sok órás) videós tanfolyam, akcióban egész jó áron, korlátlan hozzáféréssel.
-
Taci
addikt
válasz
gabor128 #2682 üzenetére
Gyorsan eredményre (látható, kész, szép weboldalra) leghamarabb WordPress-szel jutsz (saját topikja: [link] ). Azon belül pedig valamilyen erre kihegyezett rendszerrel, mondjuk a Divivel: [link] vagy az Elementorral: [link] .
Nézd meg őket, mit tudnak, alap weblapok gyors és igényes összerakásához passzolnak.Ehhez kapcsolódó megrendelésekért pedig nézz szét előbb a környezetedben, csinálj pár demó oldalt, mutasd körbe, menj direktben kisebb vállalkozásokhoz, cégekhez, ismerősökhöz, aztán hátha elindul a dolog valahol.
-
Taci
addikt
válasz
gabor128 #2679 üzenetére
Ha megnézed, egy egyszerű Google-keresés mennyi de mennyi weblapkészítő vállalkozást dob fel, egyből látni fogod, hogy nagyon de nagyon telített piac. Persze vannak jobbak, rosszabbak, drágábbak, olcsóbbak, de az ilyen szolgáltatást keresők nagyobb része először inkább az árat nézi, és csak aztán a minőséget. (Nincs felmérésem róla, ezt csak így gondolom.) Szóval ha te újoncként akarsz beszállni, akkor vagy nagyon jó minőséget kell produkálnod már az elejétől, amivel kitűnsz a tömegből, vagy a konkurencia alá kell menned árban. Az előbbihez rengeteg tapasztalat, idő és referencia is kell, szóval az elején az nem lesz meg még. Szóval marad az árral való "alávágás". Legalábbis én így látom.
Nem lebeszélni akarlak, mert valahol mindenki elkezdi, de szerintem az nem a helyes hozzáállás ebben a témakörben, hogy ebből már azonnal megélhess. Rengeteg befektetett munka, tanulás, aztán ügyfélszerzés, reklám stb. Biztosan jól és jövedelmezőre is fel lehet építeni, de szinte biztosan nem egyik percről a másikra.
Sok szerencsét és kitartást hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- Milyen processzort vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged