- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
MyCroft
tag
válasz
Forest_roby #349 üzenetére
Azt megpróbálhatod, hogy azt a szöveget, amit nem akarsz átlátszóvá tenni, berakod egy <span> vagy <div> elembe, és annak visszaállítod az opacity tulajdonságát olyanra, amilyenre szeretnéd
-
Reiko
tag
válasz
Forest_roby #349 üzenetére
Elsőnek lehet, hogy jobban járnál gif vagy png kit. képek alkalmazásával a td hátterén, ugyanis az nem befolyásolja a td tartalmát!
Annyi a bibi, hogy a gif csak 256 színt tud és ebből csak 1 lehet transparens, a png tudja az alpha-t, de viszont a támogatottságával lesznek problémáid (én is ezzel szívok)!
Ha mégse akkor másodiknak google
Beírtam, hogy opacity és meg is találtam ezt pl: [link]
..szóval nem próbáltam ki a kódot, amit írtál, de szerintem azért csinálja, mert a tulajdonság, amit adtál a td-nek átöröklődik a tartalmára is...
Én nem szoktam opacityt használni, mert úgy tudom, hogy nem minden böngészde tudja normálisan kezelni
Remélem helpfúl voltam -
Protezis
őstag
válasz
Forest_roby #9 üzenetére
okok
De ha van jobb ötleted a topik címét illetően, hallgatlak -
Protezis
őstag
válasz
Forest_roby #7 üzenetére
Akkor a legtöbb topikot felesleges volt már eddig is megnyitni, mert sokan nem ott tették fel az amúgy oda való kérdésüket.
Igen, vannak JS kérdések ott is, de inkább csak azért, mert fogalma sincs a legtöbb embernek arról, hogy a kérdéses dolgot éppenséggel JavaScripttel lehet megoldani, nem elég a HTML hozzá.
Mellesleg nem kifejezetten CSS topikot akarok ebből kihozni, hanem egy olyasmit, hogy szépen mindenki összeállít egy olyan hsz-t, mint az enyém (2. része), és a többiek megpróbálnak használható segítséget nyújtani neki. Ergo CSS bugkeresés.
A bug lehet a böngésző(k)ben, vagy akár maga a CSS nyelvben.
Van még pár hiba a tarsolyomban, csakhát szépen boncolgatni kell őket, hogy tömör, érthető, világos legyen. -
Protezis
őstag
válasz
Forest_roby #4 üzenetére
Tévedsz, van Javascript topik, és használják is az emberek: Bővebben: link
faster: reméltem is
Új hozzászólás Aktív témák
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- DELL Universal Dock UD22
- Update 09.25. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest