Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
""Csak nem volt benne semmi olyan, amit tovább érdemes boncolgatni"
Korábban nem értetted, miért nem jó az, hogy a kliensoldallal generáltatod le a stylesheeteket (bár nem is értem, hogy ennyi év tapasztalat után hogy nem tudod ezt megfejteni, nem túl bonyolult képlet), látszólag azt sem vágtad, hogy van watch-lehetőség, aminek segítségével különösebb probléma nélkül a fejlesztés során is folyamatosan lehet legeneráltatni a LESS-ből a kész CSS-fájlokat, problémáztál a szerverre való feltöltésen, mondván, ez túl sok kör, és még a gyorsítótárazáson is keseregtél, valamint úgy tűnt, hogy nem is igazán találtál végső megoldást a gondjaidra. Akkor hogyhogy nem érdemes boncolgatni? Ilyen alapon minek tetted fel a kérdést?"értsd: nem akartam végtelen történetet generálni

watch lehetőségről tényleg nem hallottam
és nem mértem még soha, mennyivel több idő a kliensoldali less/css konverzió. a gépem 0,2mp alatt fordítja le, de nem egy celeron...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Creality Nebula Camera
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest