- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Mennyire célszerű, javasolt pl. egy footert float: left és position: absolute - relative kombó megoldásokkal megvalósítani?
Nem igazán értettem mit is értesz ez alatt, míg meg nem néztem a kódot. Ezt így ahogy megcsináltad semmiképp nem javaslom. Több okom is van ezt mondani:
1. Azonosítókat (id) használsz feleslegesen. Használj osztályokat, semmi sem indokolja, hogy ne tedd, amellett, hogy jobb megoldás, olvasmányosabb lesz a kód és megúszol egy kazal duplikációt.
2. Teljesen szükségtelen a csomó float, és abszolút pozíció. Amellett, hogy szükségtelen ráadásul meg is bonyolítod vele a saját dolgodat. Abszolút pozit ott használj, ahol szükség van rá (pl: egy popup "ablak").
Akkor hogy kéne?
Így. Ha megnézed lényegesen egyszerűbb a kód. Emellett hatékonyabb is. Megszűntek a duplikációk. A négyzetnek nem tudom mi volt a funkciója. Kivettem.(#1511) adam_
Erre, ahogy már PumpkinSeed írta, a padding a legegyszerűbb megoldás, de szebb ha csak felső (és esetleg alsó) padding van beállítva, a szöveg pedig középre igazítva. Így megoldott az is, hogy horizontálisan is középre legyen igazítva. A legszebb az lenne, ha vertical-align attribútummal oldanád meg, de ezt nem javaslom, az egész nem ér annyit, hogy azzal szívj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Silent Hill f teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Macska topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÚJ notebook kitámasztó fából
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest