Hirdetés
- iPhone topik
- Kempinglámpa helyett kürt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
honda 1993 #1301 üzenetére
"ha majd
szugsegemlesz ra"
Nem adom fel, addig foglak javítgatni, amíg legalább ezt az egy szót meg nem tanulod. Legalább nemcsak webfejlesztéssel próbálkozol, hanem egy kicsit a magyar nyelv tanulgatásával is, rádfér.
Tehát: szükség. Vágod? Szükség. SZÜKSÉG!!!!444NÉGYNÉGY!! K-val! KÁVAL!Na, mindjárt jön a "nincs jobb dolgod"-duma...
Amúgy hogy ON is legyek, ez az "Engem nem igazan erdekel a reszponziv webdizajn [...] Ugyanis szerintem sokkal jobb az egyszeru desktop nezet" nem túl profi hozzáállás.
Nem tudom, neked mekkora tégla lehet a telefonod, de azért sok oldalt kényelmetlen nézni a teljes nézetben egy átlagos okostelón (ilyen 4" az már egész átlagosnak számít), pl. a PH-t is rázoomolva kell nézni a desktop-nézetben, és ide-oda scrollozgatni az oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5420 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Series 11 Alu 46 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- Apple Watch Series 11 Alu 42 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- Xbox Wireless Controller - Robot White (2020) 2026.08. 25.
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest