- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
honda 1993 #1301 üzenetére
"ha majd
szugsegemlesz ra"
Nem adom fel, addig foglak javítgatni, amíg legalább ezt az egy szót meg nem tanulod. Legalább nemcsak webfejlesztéssel próbálkozol, hanem egy kicsit a magyar nyelv tanulgatásával is, rádfér.
Tehát: szükség. Vágod? Szükség. SZÜKSÉG!!!!444NÉGYNÉGY!! K-val! KÁVAL!Na, mindjárt jön a "nincs jobb dolgod"-duma...
Amúgy hogy ON is legyek, ez az "Engem nem igazan erdekel a reszponziv webdizajn [...] Ugyanis szerintem sokkal jobb az egyszeru desktop nezet" nem túl profi hozzáállás.
Nem tudom, neked mekkora tégla lehet a telefonod, de azért sok oldalt kényelmetlen nézni a teljes nézetben egy átlagos okostelón (ilyen 4" az már egész átlagosnak számít), pl. a PH-t is rázoomolva kell nézni a desktop-nézetben, és ide-oda scrollozgatni az oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 10
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Egér probléma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest