- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hothead2
tag
basszus adott a rendszer annó kb másfél hónapja egy Ferrari 488-ast de stage 6-os parts-ot csak gumit meg body-t az elmúlt idő alatt van olyan s6 alkatrészem amiből már 3 is van de az életben nem lesz olyan autóm ma is a meglevő camaro ss-mhez a már felszerelt s6-os váltón kívül kaptam 2db-ot egymás után bronzkulcs beváltásakor. Vettem egy Lambó huracánt mert volt hozzá 4db s6 partom, az a gép egy tetű. Szombaton megfutottam a 200-adik daly battle-t kaptam 5 aranykulcsot a meglévő 5-höz, erre mit ad egy lamborgini huracán-t. Most az előbb váltottam be 100bronzkulcsot, mit ad egy s6 huracán motort. Az élet szép
csak kegyetlen.
-
hothead2
tag
válasz
razorka777 #783 üzenetére
Nos, ez nem is olyan rossz. Már a pontszám. Nyertetek már bármilyen crew díjat?
A stage 6-os bal felső sarkában van egy villáskulcs. Ha azt megérintem, kilép a kezdőképernyőre és percekig csak közöz, míg le nem lövöm a játékot. Ez akár biztató jel is lehet.
-
hothead2
tag
Jó hír emberek! Jól emlékeztem. A 100-ik daly battle 5 aranykulcs. Azért vagyok most már biztos benne, mert 3-ra vagyok a 200-adiktól, és ismét 5 aranykulcs a várható nyeremény. Most már csak nem kéne elcsesznem, és
lehetne 10 aranykulcsom. Remélem ez nem számít elkiabálásnak. -
hothead2
tag
És akkor most ki vezeti a ph!hu crew-t? Mennyi pontja van jelenleg a crew-nak?
Másik kérdés. Ha van valamelyik autóból kettő is van, olyan amit vettem, és olyan amit kaptam ezüstkulcsért, a kapott nagyobb fejlesztési potenciállal bír, több fusion parts építhető bele, de a vásároltat már kimaxoltam és stage 6-os partokat is raktam fel rá, akkor az alkatrészek átvihetőek valahogy az azonos típusúra? Nem a fusion partokra gondolok, azt tudom hogy át lehet vinni, a simákat. De főleg a stage 6-osokat átlehet vinni?
-
hothead2
tag
Hello srácok! Ha nekem 488-as ferrarim van, akkor 488-asokat vegyek strip-olni, vagy vehetek f12-eseket is? És csak fusion partsokat lehet ezért kapni, vagy stage 6-os alkatrészeket is? Dona szokott adni stage 6-ost is néha. Van most hely a PH!HU-ban? Mivel most egy másik csapat tagja vagyok, jövő csütörtökön van értelme kilépni és új csapathoz csatlakozni, különben elvész az addig gyűjtött crew pont. Vagy rosszul tudom? Ha átjönnék most, akkor hoznám az általam szerzett eddigi pontokat (nem az egyénire gondolok) ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Crucial 240GB SSD eladó
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest