Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
Hali!
Egy pillanat, az nem az én saram, hogy a drávanet nem fizetett. De ahoz pofa kell, hogy 2 nap múlva elvágnak a külvilágtól és akkor fél órát kell szarakodnom, hogy felléphessek a netre:((( Mert tegnap még dravanet@tvnet.... ma már tvnet@tvnet a felhasználó név (természetesen ezt nem írják ki sehova!!!)
Más: ha nekem semmi közöm a tvnethez, akkor hogyan fért hozzá az adataimhoz??? Mert előszeretettel érdeklődött az azonosítóm után, hogy abból minden infót meg mond!!! (Akkor még is csak ügyfél vagyok vagy jogtalanul jutott hozzá a szerződésemhez???)
Igérte, hogy telefonon megkeres és tájékoztatást ad (tegnap) a mai napig nem történt semmi.
Továbbá: a csatlakozásnál is bojkottál valamit, mert 4 próbálkozásra lehetett csak fellépni.
Ha a drávanet meg ennyire nem fizetett, akkor azért tájékoztathatott volna kör e-mailban a Tvnet (hiszen mint említettem rendelkezik az adataimmal) és ide köphetett volna hétfőn, hogy skacok gond van a drávanettel és lefogom kapcsolni.
Tehát: ha ügyfele vagyok a tvnetnek, akkor bánjon velem emberségesen, ha meg nem akkor intézze a drávaneten keresztül. (Érdekes a drávanet nincs blokkolva!)
Üdv
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest