Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
luigi106
tag
Soroksáron.
-
luigi106
tag
válasz
Oppenheimer #4617 üzenetére
Köszönöm neked is, és mindenkinek a kedves hozzáállást. Valószínű hogy ma éjjel kimegyek az Ócsai természetvédelmi tájkörzethez, ott elég jó eget remélek találni, hogy egy 10X50-es távcsővel megtekintsem ezt a sorbanállást.
-
luigi106
tag
Ezt nem értem. Oda regisztrálni kell minden alkalomra. És júniusban már nincs egy üres hely sem. Júliusra pedig még nincs kiírva semmi esemény. És most éppen azon vagyok, hogy máshol is belenézhessek több távcsőbe. Ezért is jelentkeztem az Oppenheimer által felvetett eshetőségre.
-
luigi106
tag
válasz
Oppenheimer #4589 üzenetére
Sziasztok topiklakók.
Erre az észlelésre én is szívesen elmennék. Az a helyzet, hogy csak most ismerkedem az egésszel. Már olvasgattam a témával kapcsolatban, nézegettem a boltok kínálatát, egy kicsit már képben vagyok, na ez túlzás. Ezért azt gondoltam, mint többen is tanácsolták,hogy belenézek egy pár csőbe mielőtt költségekbe verném magam. Svábhegyi megtelt, polaris megtelt, sánc utca bezárt, uhh. Hát ez eddig a történetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Apple MacBook
- LEGO klub
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest