- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajti84
csendes tag
Újra rendelhető (nem tudom mióta, én tegnap vettem észre), és most már strap & bezel set is van (korábban az sem volt)
-
janosibaja
őstag
válasz UberMutant #24 üzenetére
Szerintem jól értem. Az értesítést kérő oldal nem igazol vissza, több gmail-es címmel próbálkoztam. Az első visszaigazolást ugyan megkaptam még tegnap, amikor ide írtam: az egyszerűen nem vezetett vissza a jóváhagyó oldalra. Most semmilyen visszaigazolás nem jön más emailről sem. Szerintem Braziliától Indiáig rendel mindenki, olyan jó ára van, s ledöglött a rendszer. Anno ugyanezt a "marketinget" játszották a OnePlus-szal is.
-
UberMutant
őstag
válasz janosibaja #23 üzenetére
félreérted.
nem rendelhető,mert elfogyott.
csak értesítést lehet kérni, ha lesz újra készlet, pl narancsból, ami eddig sem volt. -
janosibaja
őstag
válasz UberMutant #22 üzenetére
Hát ez érdekes, legszívesebben megkérnélek, hogy rendelj egyet a nevemre és a címemre... Immáron ott tartok, hogy az értesítést kérő oldal sem működik - nekem. Közben minden más weboldal rendesen töltődik, gyors a netem. Nem értem, mi lehet akkor a baj pont ezzel
-
UberMutant
őstag
válasz janosibaja #21 üzenetére
nálad van a gond. teljesen jól működik az oldal, a feliratkozás is.
-
janosibaja
őstag
válasz UberMutant #20 üzenetére
Kösz! Közben próbátam már feliratkozni, de úgy látszik, nem bírja a forgalmat az oldal, állandóan lefagy. Nagy nehezen jött egy értesítés, de azt már nem tudtam leokézni, mert az is lefagy, "A webhely nem érhető el"
[ Szerkesztve ]
-
UberMutant
őstag
válasz janosibaja #19 üzenetére
már elfogyott
https://hu.nothing.tech/products/cmf-watch-pro-2?variant=45482167140526 , ha feliratkozol, lehet értesítenek, ha megint elérhető. az ár szállítással volt annyi, amit kiírtak az oldalra. -
lejbi
tag
válasz UberMutant #16 üzenetére
Hello én rendeltem 1et a feleségemnek. Kicsi a csuklója, de könnyű az óra, és jól néz ki, ezért megtartja.
Azok gyors válaszok a kapott üzenetekre. Messengerrel kipróbáltam, azzal működik a válasz.Az óráról:
minden környékbeli nyelvet tudja, kivéve a magyart. A kijelző tényleg látható napfényben is, van AOD kijelző. Óraszámlap az alkalmazásban van, onnét lehet áttölteni. Nem valami sok a variáció, de mindenki tud találni magának valamit. A telefonálás is jó, érthető mindkét irányból az órával.Ha valakinek van kérdése, csak bátran kérdezzen
Üdv: Lejbi
-
Mr.Silkó
veterán
Korrekt az ár és a dizájn is.
-
UberMutant
őstag
van egy quick reply menü, ahova 10 140 karakteres üzenetet lehet beírni, viszont az nem világos, hogy ez mit csinál.
-
Atti0925
tag
Esetleg valaki tud infót az értesítések kezeléséről?Olvasni lehet csak, vagy esetleg valami válasz lehetőség?Erről nem találtam infót.
Realme Narzo 30 5G
-
kzcs
tag
Meglepően korrekt ajánlat cmf Phone 1el kombinálva, kék árnyalata nagyon tetszik. Együtt ha rendelhető jöhet ebben a színben.
Egyébként telefonnal együtt kosárba téve az óra csak 20.399. Igen dinamikus ajánlat a kettő együtt 88.498 Nemzeti forint.
[ Szerkesztve ]
-
Draun01
tag
Ha raktak volna bele NFC fizetes megerte volna a CMF Phone 1 mellé megvenni (mivel ugye abban nincs).
Pixel 6a
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Mi Band 6 aktivitásmérő
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest