- Google Pixel topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=MrLF=-
senior tag
Nálam ez az irodai, évek óta bevált, csendes is
Logi K120
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Héraklész #43 üzenetére
TV-hez én ilyet néztem ki [Logitech K400] a tapipad miatt.
-
Héraklész
aktív tag
Ezt egy tévéhez tudnám elképzelni.
-
podtibi
senior tag
Otthonra gyerekeknek/stream ereknek kiváló(nem játékra), de ennyiben szerintem ki is fulladt az értelme. Esetleg még falra dekoráció.
Az se kizárt hogy a b1 pro ra akartak reagálni ezekkel a termékekkel. -
dqdb
nagyúr
Visszalépés késleltetésben, frissítési frekvenciában (a BT legfeljebb 125 Hz-et tud) és használhatóságban (a BT-t az operációs rendszer kezeli, így amíg az nem tölt be, addig nincsen billentyűzeted, szóval BIOS-ban matatáshoz és telepítéshez kell másik billentyűzet, ha nincsen vezetékes üzemmódja is, és a cikkben szereplőnek nincsen), valamint van esetek, amikor több másodpercig is eltarthat a kapcsolódás.
Billentyűzeten a Bluetooth nagyon jó kiegészítő megoldás rendes 2.4G és/vagy vezetékes mód mellé, de kizárólag önmagában finoman szólva sem szerencsés asztali gépnél.
-
ilor14
tag
válasz
moleculez #31 üzenetére
Igazi programozónak nem kell space, egyesekből és nullákból is le lehet írni, karakterkódolástól függ
#37 OgreImre: Mindegyik aritmetikai jelnek van megfelelője a billentyűzeten is. Papíron én is mérnök vagyok (mérnökinformatikus, hehe), de sosem használom a numpad-et, a home, end, insert, delete hiánya jobban fájna, azt sűrűbben használom terminálból.
-
OgreImre
senior tag
A NumPad előnye nálam nem csak a számok miatt van, hanem az aritmetikai jelek is ott vannak ám. Tizedes vessző? Mérnökként alap, hogy kell a numpad számomra.
-
Rayyy
senior tag
Szerintem nem ronda, úgyhogy most gyakorlatilag összevesztünk.
-
JulianSinulf
őstag
Ronda. Nagyon ronda.
Persze ez szubjektív. De akkor is ronda. -
Rayyy
senior tag
#8 Synthwave - ja télleg', a BT
#31 moleculez - -
moleculez
veterán
Igazi programozó ezt használja: [kép]
-
Csandi
őstag
Pénzügyben dolgozom, egész nap Excel, felső sorban írom a számokat mert így szoktam meg gyerekként és utálom a numpadot, csak elveszi az egértől a helyet. Ha pedig le kell vennem a jobb kezem az egérről, hogy használjam már rossz, ha meg ballal kell keresztbe nyúlni az is rossz. Jópár éve csak kisebb billeket használok, sőt az utolsó 2 céges laptopomon sem volt numpad.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én ilyesmire gyúrok. Már csak 3 kiló választ el tőle.
Mondjuk amennyit az elmúlt 11 hónapban beletoltam a Q8-akba, annyiból már kijött volna egy 5x7-es, nylonházas, felkapcsolózott Manuform, integrált trackballal, meg Signature Plastics kupakszettel, de eléggé bejött a platform, és erős volt a kísérletezési kedv.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Nyilván nálam. Programozó vagyok, nem inputtündér.
Nem nagyon írógatok számokat, így jobb oldalt az a mínusz pár centi bizony számít, hogy elérjek az egérhez. Ezért lenne baloldalt optimális a numpad, így mindkét hátrány megszűnik. Vagy legjobb: egér helyett trackpont, csak az nem nagyon van mechanikus billentyűzetbe integrálva.
-
moleculez
veterán
-
anulu
félisten
minél több új billentyűzetről (akár irodai, akár játékos) szóló cikket olvasok, annál jobban szeretem a sok-sok éves ASUS Cerberus-om. ezek valami förmedvények.
-
iguana
őstag
én is "irodista" vagyok, sőt használom is a numpadet.
ennek ellenére évek óta keresek TKL, magyar kiosztású billentyűt munkára.
valami jót. red switch pl.
úgyis, hogy külön egységként (pluszban is fizetve), bal oldalon használnám a numpad-et vezeték nélkül.
tudom, elég perverz, de erre vágyom rég. -
€uro
őstag
Irodai?
-
tibaimp
nagyúr
Ezt inkább a kis unokahúgom laposa mellé venném meg neki! Tetszenek...
-
-
Rayyy
senior tag
Jujci, dehiszen ez ollós, normális méretű enter és space van rajta... lehet, hogy ez kell nekem? Vajon gammázni lehet rajta... úgy értem, hogy a krájziszt kihajtja, ha egyszerre nyomok le több billentyűt?
-
StLui
veterán
Milyen irodába gondolta ezt a Logi, h.lyék ezek? Irodistaként eszembe nem jutna nem teljes méretű, numerikus pad nélküli billentyűzetet venni. Agyam eldobom
Azért dűhít mert a cím miatt belelkesedtem mert 10 éve nem találok csendes irodába valót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- Apple asztali gépek
- Túra és kirándulás topic
- Mesterséges intelligencia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest