- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=MrLF=-
senior tag
Nálam ez az irodai, évek óta bevált, csendes is
Logi K120
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Héraklész #43 üzenetére
TV-hez én ilyet néztem ki [Logitech K400] a tapipad miatt.
-
Héraklész
aktív tag
Ezt egy tévéhez tudnám elképzelni.
-
podtibi
senior tag
Otthonra gyerekeknek/stream ereknek kiváló(nem játékra), de ennyiben szerintem ki is fulladt az értelme. Esetleg még falra dekoráció.
Az se kizárt hogy a b1 pro ra akartak reagálni ezekkel a termékekkel. -
dqdb
nagyúr
Visszalépés késleltetésben, frissítési frekvenciában (a BT legfeljebb 125 Hz-et tud) és használhatóságban (a BT-t az operációs rendszer kezeli, így amíg az nem tölt be, addig nincsen billentyűzeted, szóval BIOS-ban matatáshoz és telepítéshez kell másik billentyűzet, ha nincsen vezetékes üzemmódja is, és a cikkben szereplőnek nincsen), valamint van esetek, amikor több másodpercig is eltarthat a kapcsolódás.
Billentyűzeten a Bluetooth nagyon jó kiegészítő megoldás rendes 2.4G és/vagy vezetékes mód mellé, de kizárólag önmagában finoman szólva sem szerencsés asztali gépnél.
-
ilor14
tag
válasz
moleculez #31 üzenetére
Igazi programozónak nem kell space, egyesekből és nullákból is le lehet írni, karakterkódolástól függ
#37 OgreImre: Mindegyik aritmetikai jelnek van megfelelője a billentyűzeten is. Papíron én is mérnök vagyok (mérnökinformatikus, hehe), de sosem használom a numpad-et, a home, end, insert, delete hiánya jobban fájna, azt sűrűbben használom terminálból.
-
OgreImre
senior tag
A NumPad előnye nálam nem csak a számok miatt van, hanem az aritmetikai jelek is ott vannak ám. Tizedes vessző? Mérnökként alap, hogy kell a numpad számomra.
-
Rayyy
senior tag
Szerintem nem ronda, úgyhogy most gyakorlatilag összevesztünk.
-
JulianSinulf
őstag
Ronda. Nagyon ronda.
Persze ez szubjektív. De akkor is ronda. -
Rayyy
senior tag
#8 Synthwave - ja télleg', a BT
#31 moleculez - -
moleculez
veterán
Igazi programozó ezt használja: [kép]
-
Csandi
őstag
Pénzügyben dolgozom, egész nap Excel, felső sorban írom a számokat mert így szoktam meg gyerekként és utálom a numpadot, csak elveszi az egértől a helyet. Ha pedig le kell vennem a jobb kezem az egérről, hogy használjam már rossz, ha meg ballal kell keresztbe nyúlni az is rossz. Jópár éve csak kisebb billeket használok, sőt az utolsó 2 céges laptopomon sem volt numpad.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én ilyesmire gyúrok. Már csak 3 kiló választ el tőle.
Mondjuk amennyit az elmúlt 11 hónapban beletoltam a Q8-akba, annyiból már kijött volna egy 5x7-es, nylonházas, felkapcsolózott Manuform, integrált trackballal, meg Signature Plastics kupakszettel, de eléggé bejött a platform, és erős volt a kísérletezési kedv.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Nyilván nálam. Programozó vagyok, nem inputtündér.
Nem nagyon írógatok számokat, így jobb oldalt az a mínusz pár centi bizony számít, hogy elérjek az egérhez. Ezért lenne baloldalt optimális a numpad, így mindkét hátrány megszűnik. Vagy legjobb: egér helyett trackpont, csak az nem nagyon van mechanikus billentyűzetbe integrálva.
-
moleculez
veterán
-
anulu
félisten
minél több új billentyűzetről (akár irodai, akár játékos) szóló cikket olvasok, annál jobban szeretem a sok-sok éves ASUS Cerberus-om. ezek valami förmedvények.
-
iguana
őstag
én is "irodista" vagyok, sőt használom is a numpadet.
ennek ellenére évek óta keresek TKL, magyar kiosztású billentyűt munkára.
valami jót. red switch pl.
úgyis, hogy külön egységként (pluszban is fizetve), bal oldalon használnám a numpad-et vezeték nélkül.
tudom, elég perverz, de erre vágyom rég. -
€uro
őstag
Irodai?
-
tibaimp
nagyúr
Ezt inkább a kis unokahúgom laposa mellé venném meg neki! Tetszenek...
-
-
Rayyy
senior tag
Jujci, dehiszen ez ollós, normális méretű enter és space van rajta... lehet, hogy ez kell nekem? Vajon gammázni lehet rajta... úgy értem, hogy a krájziszt kihajtja, ha egyszerre nyomok le több billentyűt?
-
StLui
veterán
Milyen irodába gondolta ezt a Logi, h.lyék ezek? Irodistaként eszembe nem jutna nem teljes méretű, numerikus pad nélküli billentyűzetet venni. Agyam eldobom
Azért dűhít mert a cím miatt belelkesedtem mert 10 éve nem találok csendes irodába valót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Energiaital topic
- EA Sports WRC '23
- Vezetékes FEJhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest