- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Pont most írta Realsys, hogy megjött a második szett, átvehetem, de nem tudom mi az előnyöm a két gép kezelésén kívül az MK540-hez képest, ami csak 22eFt körül van. A hátrányokat viszont leírtam előbb. Ha náluk is olyat kapnék amin rajta az a rengeteg MAC-es ikon, akkor biztos nem veszem át.
-
Rendben van, majd írd meg, hogy vált be! Én is azon gondolkodom, hogy a cégnél bent lévő saját Logitech MK330-as kombómat is lecsélrem arra a szettre amit írtam, mert már nagyon furcsa (rossz) használni a 650-es széria után a régi típusú egeret és billentyűzetet. Főleg az egér kattogása zavar már baromira...
-
Én is régóta kerestem, de végül a K650 nagyon bevált. Az M650 L egérrel tökéletes párost alkotnak. (Lehet kapni őket olcsóbban, MK650 kombóban is, de abban sajnos a kisebbik egeret adják, ami nekem már túl kicsi.)
-
Csandi
őstag
Pénzügyben dolgozom, egész nap Excel, felső sorban írom a számokat mert így szoktam meg gyerekként és utálom a numpadot, csak elveszi az egértől a helyet. Ha pedig le kell vennem a jobb kezem az egérről, hogy használjam már rossz, ha meg ballal kell keresztbe nyúlni az is rossz. Jópár éve csak kisebb billeket használok, sőt az utolsó 2 céges laptopomon sem volt numpad.
-
iguana
őstag
én is "irodista" vagyok, sőt használom is a numpadet.
ennek ellenére évek óta keresek TKL, magyar kiosztású billentyűt munkára.
valami jót. red switch pl.
úgyis, hogy külön egységként (pluszban is fizetve), bal oldalon használnám a numpad-et vezeték nélkül.
tudom, elég perverz, de erre vágyom rég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged