- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Nagyon változékony az időjárás. Hol süt a Nap, hol pedig szakad az eső.
Munkába jövet kitekert tetőablakkal hallgattam egy CD-t, amire csomó zenét kiírtam. Épp valami káromkodós Tankcsapda ment, álltam a pirosnál, mikor a járdán elhaladt mellettem egy anyuka két gyerekkel.Remélem elég hangosan kerregett a dízelmotor (márpedig az hangos), és nem hallották. Bár, biztos nem, mert akkor keresztüldöfött volna a tekintetével a kedves édesanya.
Nagyon vártam már a sok napsütést. Hétfőn szabadnapos voltam, és délben a kihalt Normafánál bóklásztam. Egy kisebb réten még le is ültem a fűbe szívni a sok D-vitamint (nem a füvet) aztán mentem tovább a János-hegyre. Ilyen nap kéne, minden héten egy, amikor mindenki dolgozik, én meg egyedül csavaroghatok a hegyen.
Ja, és "mosógéppel" mentem fel.Azért mosógép, mert úgy ráz, mint amikor az ember ráül a centrifugáló mosógépre.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest