Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Na, hát esmént itt, bent a munkahelyemen, Nagyon jó érzés ám vasárnap este bejönni dolgozni, de legalább forgalom nem volt.
Végre Ábival is tudok rendesen kommunikálni, hiszen 3 hét és repülök az USA-ba. Tervezgetni kell már, hogy merre menjünk, hol legyen szállás, meg hát ugye a pénzügyek sem mellékesek. Kettőnknek együtt valamivel több mint 2000$ lesz erre a kis 12 napos kiránduilásra.
Hát, majd meglátjuk, ez mire lesz elég.
A neten megnéztem, hogy hol van a repülőn a helyem, ugyanis a J20-as ülésre tettek, ami egész jó, mert folyosó melletti, így a hosszú út alatt felállhatok, járkálhatok és nem kell minduntalan valakin keresztülkönyökölni. Főleg kínos, ha nem értitek egymás nyelvét.
Alitaliával repülök, Boeing 777-200 típusú dzsettel. Nézegettem, hogy ez milyen, hogy néz ki, főleg a belsejére voltam kíváncsi. Hát ez is olyan tömegszállító jármű, jó sok embert bezsuppolnak az economy osztályra. Nade, ki fogom bírni, amikor busszal utazgattam Európában, azt is kibírtam. Lábtér ott se sok volt. 
Nem félek a repüléstől, ha lezuhanunk, hát Istenem, valamiben meg kell halni, de ha 5 év autózás alatt sosem ért baleset, csak nem a repülőn fog, pedig előbbinek milliószor nagyobb az esélye, hogy elpatkolok, mint utóbbinak.
Még le kell foglalnom az első szállásunkat, amit kinéztünk. Scrantonban lesz, Pennsylvania államban, nyejorktól kb. 28 km-re. A szoba 60 $ lesz egy éjszakára, és csak pont ennyire kell, hiszen másnap már megyünk is tovább a Niagara felé, majd át Kanadába, Torontóba, majd vissza USA-ba és néhány nagyobb város érintésével vissza NY-ba. Ezt úgy 8 nap alatt szándékozzuk megtenni, mindenféle útszéli motelokban megbújva, már nagyon várom, tiszta romantikus lesz.
NY-ban persze nem fogunk autókázni, majd metrózunk meg buszozunk, és keresünk valami olcsó szállást, de NY-ban ez kész művészet lesz.
Hazafelé sajna nem egy repülővel jövünk.
Ábibébi gépe kb. 2 órával az enyém után indul, és kb. 7 órával később lesz Ferihegyen.
Ugyanis ő Genfben száll át, ahol lesz 8 órája.
De tök egyedül utazik hazafele, még a táborból sem megy senki aznap haza, így egyedül fogja felfedezni Genevát.
Bár, mondjuk ez is elég jó, én legalábbis jól érezném magam egyedül is.
Aktív témák
- PH! aranyköpések
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Videós, mozgóképes topik
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Interactive Brokers társalgó
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Hát, majd meglátjuk, ez mire lesz elég.
Alitaliával repülök, Boeing 777-200 típusú dzsettel. Nézegettem, hogy ez milyen, hogy néz ki, főleg a belsejére voltam kíváncsi. Hát ez is olyan tömegszállító jármű, jó sok embert bezsuppolnak az economy osztályra. Nade, ki fogom bírni, amikor busszal utazgattam Európában, azt is kibírtam. Lábtér ott se sok volt.
Ábibébi gépe kb. 2 órával az enyém után indul, és kb. 7 órával később lesz Ferihegyen.
De tök egyedül utazik hazafele, még a táborból sem megy senki aznap haza, így egyedül fogja felfedezni Genevát.
Bár, mondjuk ez is elég jó, én legalábbis jól érezném magam egyedül is.