- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Meg voltam róla győződve, hogy van némi összefonódás a két portál között. Itt kérnék bocsánatot a tévedésemért. De legalább tanultam valamit.
F*szom, hogy olyankor kell nekiállni élni, amikor normális ember alszik. Egész nap itt ülök a gép előtt, este 10-kor aluka, másnap reggel 8-ra meg meg alig ismerek rá a topikra, új topik ezen a címen, és kimaradtam a jó kis flémből. Vazze.
p -
parandroid
félisten
Nézd már a sok kockát! Csakazértis belekötnek.
Menjetek légyszi át a fixtv-s topikba. Annyira nem volt rossz ez az index-es cikk. Aki a számítógépekről annyit tud, hogy lehet vele szöveget szerkeszteni meg játszani, meg internetezni, meg levelezni, annak még sok is volt, komoly hülyeséget nem írtak, amit itt felhánytorgattok (20-30fps vs 100 fps pl), arról még itt a PH!-n is hitvita lenne. (szerk: nem megmondtam? #41-#42) Aki meg annyira szakértő, az minek olvas köznépnek szóló beszámolót, lehet menni az anandtech-re meg a tom's hg-re, hogy ugye a PH!-t ne is említsük, mert itt vagyunk. Egyébként szinte biztos vagyok benne, hogy valaki a PH!-ról lektorálta a cikket, mielőtt megjelent, úgyhogy agarak, hátra!
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Nem hiszem, hogy ez valós probléma lenne. Egyszerűen csak arról a nagyon ügyes kampányról van szó, hogy ha ennek a gyártónak a logóját látod a játék előtt, akkor a másik kártyájával biztosan nem megy olyan jól. Látod, ez a te esetedben is működik.
Valójában a DirectX specifikációk meglehetősen szigorúak, _nem_ _lehet_ ilyen különbség a játékok között.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest