- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOOSTER
aktív tag
A cikk elég gyenge...A cikkíró nem különösebben érthet a témához...
-
rocket
nagyúr
En is irtam neki mar parszor, nem volt hatasa
Szeritem valakinek a csokosa, kulonben mar reg kirugtak volna
Eddig ez felse tunt, csak most ahogy megneztem ujra
''Heteken belül a boltokba kerülhet a kanadai Ati új kártyagenerációja, ami várhatóan még jobb, még szebb, még gyorsabb lesz, mint a maximumot túlteljesítő Nvidia Geforce 7800 GTX.''
Ujra okosabb lettem, mar a maximumot is lehet uberelni
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
Bepofátlankodok már Én is ebbe a topikba
Szerintem ez a cikk nem valami jó, fogalmazzunk így, eléggé semmit mondó, nem tartalmaz érdemleges információt!
-
Raymond
titán
Nem ertem a cikkirot. Oszinten szolva mar irtam neki a cikkeivel kapcsolatban. Van amikor javitott, van amikor nem...
-
Face8814
őstag
De azt sem engedhetik meg maguknak sokan hogy egy ilyen felsőkategóriás kártyát vegyenek. Egyébként meg aki ilyet akar, az nem véletlenül vesz ilyet. Vagy erre van szüksége és ebből talán következik hogy valamelyest ért hozzá, vagy pusztán megalománia az egész. Annek meg tök min1 hogy ki mit ír, az úgyis a legnagyobbat, legjobbat, legdrágábbat, leg... veszi meg.
-
keopsz
HÁZIGAZDA
már nem kiemelt címlapos az ominózus cikk(i), noha ott virít a tech rovat tetején.. az a legnagyobb problémám amúgy, h amennyiben egy ilyesmi (s)írás képes kifutni erre a konklúzióra, ami a korábbi ''tech-shit'' után végre kellőképp közérthető, a képben nem levők ezzel végre fognak tudni azonosulni, míg a többieknek csak a kollektív lesajnálás jut. h mi, a hyperbarmok, akik ennyit elköltünk feleslegesen..
most írjak cikket a ph-ra, ahol a közlekedés határának 50km/órát jelölök meg, és fikázzam a sok autó-freak ''ökröt'' (winklertől karottáig), aki a totalcaron az m6-os szélvédőjére csattan el belülről?..
komolyan. ezt kéne. -
geree@bl
senior tag
válasz
oettinger01 #88 üzenetére
szerintem meg direkt jó h versenyeznek egymással, mert így a ''régebbi'' kártyák árát lejjebb nyomják, és pont h nem bánja a pénztárcánk annyira
-
-
válasz
oettinger01 #75 üzenetére
Te teljesen el vagy tévedve, és fordítva látod a világot...pont az ellenkezőjét mondod annak, ami van.
-
oettinger01
őstag
én csak annyit tennék hozzá, hogy ami manapság megy a VGA gyárrtók között az remélem nem fog átterjedni a szoftverfejlesztők/készítők területére is, mert abban a kiélezett harcban amit az ATI és Nvidia vív egymással, abban egyértelműen a mi pénztárcánk sérülne legjobban, nem tudom miért kell ezt a folyamatot így felgyorsítani, és hova vezet ez.....
-
törölt tag
LOL
*MODERALVA - a PH! nem kifestokonyv. - tiv
-
Sanya
nagyúr
amúgy képzeljétek el az indexes nagyokost, hogy ül a monitor előtt, és szugerálja magát a 25 fps-el: EZT MOST FOLYAMATOSNAK LÁTOM!!!
-
PetX
aktív tag
Én meg azt nem értem h' mér mondja h' 12 vagy 16 os változatban lesz mikor az X800XL alapból 16 pipás, vagy nem?
Vagy a 12 pipás X800XL LE névre fog halgatni? A frekik meg maradnak.
Érdekes lesz az ATI 500 fajta kártyája mind-mind más gyártótól más frekikkel, mem busszal, pipával. Sztem. -
parandroid
félisten
Meg voltam róla győződve, hogy van némi összefonódás a két portál között. Itt kérnék bocsánatot a tévedésemért. De legalább tanultam valamit.
F*szom, hogy olyankor kell nekiállni élni, amikor normális ember alszik. Egész nap itt ülök a gép előtt, este 10-kor aluka, másnap reggel 8-ra meg meg alig ismerek rá a topikra, új topik ezen a címen, és kimaradtam a jó kis flémből. Vazze.
p -
bullseye
addikt
mielőtt egyesek vérnyomása csatlakozik az olajárakhoz, tessék ezt megnézni, és csillapodni, mert lám, mindennél van lejjebb...
Bővebben: link -
anulu
félisten
vááááá! hogy tesztelték ezt a kártyát? 05 default: 6234 pont? ennél 500-zal többet kaptam most, merthogy bekapcsolva felejtettem (nem röhög!
) a 4xAA-t és a 16xAF-et!
asszem disconnectelem maga, és elhúzok a TV elé, mert kezdődik Richmondból a Nascar futam. ennyi hozzáértés láttán inkább megőrülök! -
eXodus
őstag
válasz
parandroid #43 üzenetére
Aki nem ért annyira hozzá azt félrevezetheti.
Mert pistike bemegy a bótba (aki atomkonfikot vesz)és az alig olcsóbat veszi meg mondván hogy ő nem nagyfelbontáson játszik és az olcsóbb ugyan olyan jó. (gondolván a cikk alapján)
Aztán akár pár hónap múlva meg meglepetésként éri hogy a szomszéd janikat a kicsit drágább kártyáján sokkal jobban mennek a játékok..
Vagy csak rásózzák ugyan olyan áron (mert csak rosszat hallott a 7800ról) a 6800U-t. -
eXodus
őstag
Csak egy cikkett? Akár külön oldal is lehet neki.
Egyéként az ilyen cikkek után küldnek az meberek levelet a cikkírónak, hogy mekkora baromságokat ír?
Mert ez nem egy általános téma, hogy sokat tudják, hogy milyen lehet egy új vid.kari.
Mert pl.: a hárfát te is le tudnád tesztelni hogy hogyan szól, milyen alakja,milyen tulajdonságai vannak stb ... aztán a végén kiderül, hogy fordítva fogod.
(közben látom hogy a fixtv szóbajött már)
[Szerkesztve] -
keopsz
HÁZIGAZDA
időnként elgondolkozom azon, milyen lenne a magyar online pc-s scene, ha a ph-t kihúznánk a konnektorból..
-
-
eXodus
őstag
Azért más portálokon is akadnak érdekességek.
Bővebben: link
Itt sem fogták vissza magukat -
keopsz
HÁZIGAZDA
válasz
parandroid #43 üzenetére
én meg biztos vagyok, h hülyeséget írsz, amikor lektorálásról beszélsz. ezt mégis honnét veszed?
-
petey
tag
mondjuk ez a cikk olyan mint pl a Forma 1-es hírekben, hogyaszongya...''kijött a McLaren legújabb V8-as F205THXYZ motorváltozata, teszteredmények még nincsenek de sokkal gyorsabb mint a tavalyi építésű F205THQRS...'' tudom sz*r volt de kb egyszint
-
thaler2
senior tag
Már elnézést, de csak én érzem, ezt nagyon gyerekes megfogalmazásnak??
''ezekben már 12 és 16 futószalagot találunk, ami azt jelenti, hogy jó gyorsak lesznek.''
mi az, hogy jó goyrsak lesznek?ezt máshogy is kilehetne fejezni sz.tem...
-
ftc
nagyúr
válasz
parandroid #43 üzenetére
FixTV
Az ennél is jobb.
mit itt felhánytorgattok (20-30fps vs 100 fps pl), arról még itt a PH!-n is hitvita lenne.
Sztem abban mindenki egyetértene hogy a 25 kevés már -
anulu
félisten
válasz
parandroid #43 üzenetére
''Aki meg annyira szakértő, az minek olvas köznépnek szóló beszámolót...''
azért, mert a ''köznép'' néhány tagja tőlem kér infót, h milyen kártyát is vegyen, és jó tudni, hogy miket írnak az újságok.
amúgy általában csak át szoktam futni ezeket, és utána jövök vissza PH!-ra, vagy xtremesystems fórumba... -
parandroid
félisten
Nézd már a sok kockát! Csakazértis belekötnek.
Menjetek légyszi át a fixtv-s topikba. Annyira nem volt rossz ez az index-es cikk. Aki a számítógépekről annyit tud, hogy lehet vele szöveget szerkeszteni meg játszani, meg internetezni, meg levelezni, annak még sok is volt, komoly hülyeséget nem írtak, amit itt felhánytorgattok (20-30fps vs 100 fps pl), arról még itt a PH!-n is hitvita lenne. (szerk: nem megmondtam? #41-#42) Aki meg annyira szakértő, az minek olvas köznépnek szóló beszámolót, lehet menni az anandtech-re meg a tom's hg-re, hogy ugye a PH!-t ne is említsük, mert itt vagyunk. Egyébként szinte biztos vagyok benne, hogy valaki a PH!-ról lektorálta a cikket, mielőtt megjelent, úgyhogy agarak, hátra!
p
[Szerkesztve] -
Florida
tag
''Ilyenkor a 7800-as sebessége játéktól függően 50-100 képkockára esett vissza másodpercenként, ezen az eredményen pedig tovább javíthat az Ati új kártyája. A kérdés már csak az, hogy minek? A játszhatóság határa 25 képkockától kezdődik másodpercenként, ezt a legtöbb esetben egy 40-50 ezer forintos videokártya is hozza, és különben is: meglehetősen kevesen játszanak ekkora felbontásban. De a benchmarkok majd biztos örülnek. ''
Ekkora faszságot!
Játszottak már ezek 25fps-el,majd 100-al? -
Paqito
senior tag
Huhh, most hogy mondod, tényleg tökéletesen igazad van, már ami a VGA-k és az autók, mint az emberi szellem és kreativitás által alkotott földi manifesztumainak, a lét megvalósításában betöltött szerepét illeti...
a hasonlatot ne tessék minden esetben analóg mód értelmezni,
és köszönöm az infot
UFF
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
ehh, jobb lett olna, ha az Index nem ír semmit...
az ATi tényleg az apróságokkal tartja a lelket a fanatikusokban. ami már csúcs kategóriás kártyát akart venni, és volt is rá pénze, az már megvette a GTX-et. szerintem. -
Paqito
senior tag
''Lapértesülések szerint az X800XL csip GTO és GTO2 változatokban lesz kapható, ezekben már 12 és 16 futószalagot találunk, ami azt jelenti, hogy jó gyorsak lesznek.''
Ezt nem értem... Ez kb olyan, mintha a koma azt mondta volna, hogy egy 12 vagy 16 hengeres motorral szerelt autó, a hengerek nagyobb száma miatt gyorsabb, mint mondjuk egy nyolchengeres. (Mintha egy kártya egyetlen attribútuma a több futószalag lenne.)
Nyílván a több futószalag predesztinálja a gyorsabb működést, de önmagában, csak ezért nem lesz gyorsabb egy kártya.
Vagy tévedek????mert akkor persze bocs, és hello
-
t-jay
tag
válasz
parandroid #23 üzenetére
Kábítás valóban nagy meg természetesen nem a logó számít
De majd kiderül ha mindkettőt teszteltem,hogy meik lesz a jobb mert igazából nem az X850 et kell hasonlítgatnom a GTX-hez..majd az R520-at ha végre megjön -
t-jay
tag
válasz
parandroid #21 üzenetére
Valóban régi tény de én még egy fél hónappal ezelött is így láttam de ez csak egy szubjektív megjegyzés
-
parandroid
félisten
Nem hiszem, hogy ez valós probléma lenne. Egyszerűen csak arról a nagyon ügyes kampányról van szó, hogy ha ennek a gyártónak a logóját látod a játék előtt, akkor a másik kártyájával biztosan nem megy olyan jól. Látod, ez a te esetedben is működik.
Valójában a DirectX specifikációk meglehetősen szigorúak, _nem_ _lehet_ ilyen különbség a játékok között.
p -
t-jay
tag
válasz
parandroid #18 üzenetére
Ez most,hogy jön ide???
Egyébként meg Intel forróbbfejű mint pl. egy A64
[Szerkesztve] -
t-jay
tag
Még szerintem elég sok fejlesztő cég az NV-vel van kapcsolatban,elsődleges támogatójuk(p.ID,Microsoft,Codemasters..stb).Sebességben ez nem mutatkozik nagyon csak bizonyos esetekben,viszont stabilitásban igen!Elég sok patchel javította drivereit az Ati az elmúlt esztendőkben,ebben én jobbnak érzem az Nv-t...
-
t-jay
tag
Ez a cikk szánalmas!Látszik,hogy nem Ph-s....
Szerintem gyorsabb lesz az ATI egy kicsivel mint az NV,de húzhatósága kb. az X800 szinten lesz és támogatottságban viszont még mindig le van maradva.Majd ha a sok játék bemutatója elött nem NV logó hanem ATI lesz akkor visszatérek rá ismét. -
Petya25
őstag
válasz
Motion_Blur #9 üzenetére
A GTX alap felbontásokon is képes odavágni a 850-nek.
Minden vágyam lenne, hogy magam tesztelhessem egyszerre a kettőt, persze ez negyed millióból könnyedén megtehető.... -
Face8814
őstag
válasz
Motion_Blur #9 üzenetére
Hát ja. No comment!
A hozzáértés pedig : Da Pro!!!! -
anulu
félisten
válasz
Motion_Blur #9 üzenetére
persze, mert CPU limitált az egész...
-
Motion_Blur
félisten
''normál körülmények között az előző generációs X850 XT PE sem maradt le az Nvidia újdonsága mellett'' (7800GTX)
.............. -
anulu
félisten
majd védekezek...
-
ftc
nagyúr
Mekkora cikk
A szerzöje játszon csak 25 FPS-el -
he7edik.
addikt
ez mekkora duma ''még az olyan gusztustalan nevűeket is, mint az anizotropikus filtering.''
-
petey
tag
cikk az Indexen
itt: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Filmvilág
- Energiaital topic
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest