Aktív témák
-
privnet
csendes tag
Hasít!
-
privnet
csendes tag
válasz
domperke #1285 üzenetére
Kliens oldalon megoldottam amit lehetett, szerver oldalon kellene beépíteni egy kis kódot, de arra csak kb. egy hét mulva lesz lehetőség... addig is kitartás, amikor nem megy, tiltsátok... Azt is megköszönném, ha bárki értesítene, ha nem megy, a telefonszám a privnet userinfoba van.
És már vannak vásárlások is, a jó árak lehet kárpótolnak minden kiakadást
-
privnet
csendes tag
Legyen szíves mindenki vegye ki a tiltásokat, most gyors, észre sem vehető a reklám betöltése, de a maximális terhelés beméréséhez szükséges lenne, hogy sehol ne legyen tiltva. Ha pedig megint belassul ez okból, tudjátok a megoldást
Előre is köszönöm.
-
privnet
csendes tag
Persze, hogy sok meló, de azért csinálom, hogy legyen egy jó végeredmény. Most az itteni oldalakba beépített külső reklám (mert dinamikus a tartalma) gyorsasága az elsődleges tényező, amit meg kell oldani, a többi pedig... rögtön utána
Most hogy megy a reklám betöltése ? Fogja az oldalak betöltését, vagy elfogadható ?
-
privnet
csendes tag
Köszi a kritikát, konstruktív. Még mindig dolgozok az oldalak helyes cachelésén, néha cache kiürítésekor szétesik az oldal, élesben kell teszteljem, lokálisan nem érek vele semmit.
Pontosított termékleírások is lesznek, de az jelenleg másodlagos fontossági szempont.
MLM-hez nekem nem volt és nincs semmi közöm, kivel tévesztettél össze ?!
-
privnet
csendes tag
Megint javítottam a dolgon... most milyen ?
-
privnet
csendes tag
Bekapcsoltam a fullos privnet reklámot, nekem gyors, de jelezzétek, ha bármilyen galibát okoz...
-
privnet
csendes tag
Talán ez lesz a végleges beállítás a reklámhoz, kellene pár vélemény az oldalak sebességéről...
-
privnet
csendes tag
Biztos volt valami PH globális frissítés, ez most nem az én hirdetésemmel kapcsolatos...
-
privnet
csendes tag
válasz
domperke #1215 üzenetére
Ja, tegnapi statisztika: 20795 egyedi látogató, 126000 oldal letöltés, 1200000 request hits. A gyorstárazást próbáljuk jól belőni, hogy az ilyen számok ne okozzanak gondot. Még mindig nem tökéletes, engem nem zavar, ha kikapcsoljátok átmenetileg, amikor használható, írok.
-
privnet
csendes tag
válasz
kaller1 #1205 üzenetére
Igen, így kellene maradjon, és azért kell, hogy külső privnetes szerveren legyen, hogy a http://www.privnet.hu jelenlegi aktív terméklistájából jelenítse meg a termékeket és azok árait. Szóval, katt, ha tetszik kosárba, 1-2 perc adatok firkálása a számlázáshoz és szállításhoz, beküld, és az első DPDs autó viszi is, vagy ha mégis a személyes átvétel a kedveltebb, azt is összehozzuk a telephelyünkön... na megyek aludni
-
privnet
csendes tag
Ha már türelmesek kellett legyetek, várom visszajelzéseiteket... mi a jobb, az animált változat vagy a statikus ?! És várom vásárlásaitokat is
Meg a mai sok munka után, akár a webshop is eladó jó pénzért
-
privnet
csendes tag
Folyamatosan dolgozok rajta, a végeredmény az a villámgyors verzió kell legyen majd
-
privnet
csendes tag
Sajnos várható még 1-2 tesztperiódus, sokmindent kell összehangolni, hogy egy ilyen komplex dolog összeálljon. Ettől függetlenül, jöhet a kritika, legalább látom, hogy mi a fontosabb megoldásra váró dolog.
-
privnet
csendes tag
Ha valaki lesz olyan kedves, kellene egy tesztelő szakértő, aki élesbe megnézné és elemezné a http://www.privnet.hu oldalainak a betöltési sebességet, illetve az itt létező hírdetések betöltési idejét is, valaki aki értékeket tud mutatni.
Még egyszer, elnézést a kellemetlenségekért.
-
privnet
csendes tag
Ne legyetek ilyen rosszak, egy teljesen új dinamikus tartalmas reklámot tesztelünk. Nem csodálkozok, hogy nem ment elsőre, de amit lehetett, a legjobbat megtettük, cache problémák voltak.
Elnézést kérek mindenkitől, akinek a belassulás gondot okozott.
Remélem a jó áraink kárpótolnak majd valamennyieteket
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged