Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ja, csak sajnos a logok elolvasása után sem találtam semmi kapaszkodót. Elméletileg nagyon egyszerű lenne a dolog, ha SMTP szerver nevét kellene megadni (ez meg is van), SMTP hitelesítést a szolgáltató nem használ, szal nem lenne bonyolult. Csak az a gáz, hogy nem konkrétan SMTP server nevet kér, hanem fully qualified domain nevet + mail server nevet. És itt akadtam el.
-
Sziasztok!
Olyan gondom van a CR Serverrel, hogy szeretnék beállítani ütemezéseket, amik e-mailben küldenék ki a generált riportok pdf-jeit. Állítgattam a JobServereknél az E-mail (SMTP) opciókat mindenhogy de nem tudja kiküldeni az emailt. Nálunk nincs exchange, az internet szolgáltatónk biztosítja az SMTP és POP3 elérést a postafiókokhoz. A súgó is igen szűkszavú ebben a témában, és nem tudom, hogy mit állítok be rosszul.
Ha valakinek van tapasztalata a fentiekben, segíthetne, hátha közösen meg tudjuk oldani a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- borg25: Kórházi beszámoló
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest