- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz
Fradipuma #21032 üzenetére
De sol halozatra? Mert ki lehet kuldeni sol tokent eleg sol halozatra.
Nezd meg, h mennyit kapnal erte, ha ledgeren valtod, milyen halozaton van (mert a valtasnak is van transaction feeje) es milyen halozaton akarod tarolni a stablet (mert azon a halozaton meg lennie kell nativ tokennek a gas feere) -
fireman123
őstag
válasz
Fradipuma #18149 üzenetére
Nekem is voltak ilyen apro összegek sokféle coinban (főleg amelyekhez még bányászattal jutottam hozzá az elmúlt 4,5 évben), de az ftx csőd után nem akartam semmit tőzsdén tárolni, így az aprókat átváltottam btc-be, eth-ba és mentek ki ledgerre a többi mellé, a nagyobb tétel amit nem támogat a live (rvn), az saját walletjében pihen a következő bull runnig ...már ha lesz még olyan
-
fireman123
őstag
válasz
Fradipuma #18146 üzenetére
persze, vissza lehet utalni binance-re, ugyanúgy kell mint bármely más utalás esetén....a felsoroltakból a Vet-et nem támogatja a Ledger Live, de össze lehet kötni valahogy a Vet saját walletjével (de azt nem vágom, de biztos tud valaki segíteni.....én csak live által támogatott coinokhoz használom, így pl. a ravent saját walletjében tárolom, mivel azt sem támogatja közvetlenül a live) ...igazából nem a ledgeren vannak a coinok (hanem a blokkláncon), csak a ledger segítségével tudsz hozzáférni
-
Ryder1
senior tag
válasz
Fradipuma #18140 üzenetére
Ledger támogatott coinok
Ledger walletek összehasonlításaArra figyelj, hogy mindenképp a hivatalos oldalukról rendeld.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Fradipuma #18140 üzenetére
Hello, csak annyira bonyolult mint egy sima küldés bárhová. Szóval semmi extra nincsen benne, de utána csak akkor tudod kivenni a coint ha nálad van fizikailag a ledger. Mivel ugye ilyenkor nem közvetlenül a ledgerre kerül a coin, csak a egy másik walletra amiből a ledgerrel tudsz utalni, ezt sokan rosszul tudják.
Az aktuális utalási díjak vonatkoznak rá, solana pár napja 0.01sol volt, avax is ugyanennyi bár ahhoz kell egy külső wallet is. Eth most 0.3$ körül van. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest