- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
válasz
Ryder1 #19905 üzenetére
Köszi, közben láttam, hogy engedné is a váltást. Reggel csinálom akkor, ahogy tanácsoltad. Utána, ha a tárcámban csak ETH lesz, akkor honnan utaljak hogy a legjobb, hogy a Revo-re kerüljön? Illetve - ez egy opcionális kérdés - ahogy néztem, lesz kb 0.003 ETH-em. Azért váltom át PLUból mindenképp, mert ez a PLU valami fos, amikor elkezdtem Plutusozni, tavaly júniusban, akkor kb 8 EUR volt egy PLU, most, 3.9. Van értelme ETH-et tartogatnom? Ez a pénz nekem kb játékpénz, a vásárlásaim után kaptam PLUkban. Nyilván nem vagy jós, illetve senki nem tudja, de lehet, hogy érdemes lenne tartogatni. Mindenesetre ha kiutalnám Revora akkor azt honnan tegyem és hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest