- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel.
tag
válasz
darvinya #1243 üzenetére
Amiket várok tőle az pont amiket felsoroltál, abbahagytam a Medrolt és megint hasmenéses a székletem, hasam korog olykor pedig fájj (étkezés után pedig általában rá 1-2 órára mennem kell wc-re), bizakodom benne, hogy 1 hónap elteltével jobb lesz, hogy használom a cseppet, viszont ha nem akkor nem tudom mi lesz
.
Persze megértem, hogy nem csodaszer és lehet nálam nem is fog hatni hisz mindenkire más hatással van gondolom.Amúgy miután már csak 8mg medrolt szedtem (hetente -4mg) akkor észrevettem, hogy a combomon érdekes lila csíkok (vagy inkább karmolások) jelentek meg. Kb 2 hete már nem szedem a Medrolt és még mindig ott vannak a combon ezek, halványodni szokott de fürdés után mindig "felélénkül", esetleg valaki tapasztalt ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GT710 passzív videokártya
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest