- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
drup
junior tag
Ez a forum halott?
Erdekelne letoltheto, telepiteheto, testreszabhato CRM megoldas, egyesulet reszere.
Szemelyes adatok kezelese es email-es uzenetek kezelese szukseges lenyegeben. -
GreenIT
tag
CEM rendszerrol nem hallottam, a CRM-nek pedig nem a raktarkezeles a celja.
Elobb tisztaznod kellene, hogy mit akarsz.
Amugy, ha elolvastad volna az eddigi beirasokat, lathatnad, hogy ezt nekem hoztak letre, mert SQL forumban kerdeztem, es inkabb csinaltak egy kulon forumot, csak ne zavarjam oket.
-
tamas60
csendes tag
Érdekelődnék olyan CEM rendszer után, amit saját szerverről tudnék futtatni. A felhő megoldás nekem lassú és a távoli elérés a munkavégzés során ritka. Itt az irodában kell gyorsan működni és a dokumentumok, fájlok gyors elérése fontosabb, mint bármi más. Viszonylag nagy fájlokat kezelünk, akár 120 Mb
Építészeti tervezéssel foglalkozunk, szolgáltatással nem termék forgalmazással, tehát sok olyan standard, amit egy általános crm tartalmaz nekünk nincs szükségünk rá. Gondolok itt raktárkészlet kezelésre stb..
Saját szerverünk van, ami jelenleg fájlszerverként üzemel, Linux op. rendszerrel. Ezen nem szeretnénk változtatni. -
GreenIT
tag
Huuu, micsoda porgos topic.
-
GreenIT
tag
Kerestem en is hosszasan, de nem talaltam, ezert kerdeztem sql-ben.
Szoval miert sugar?
Mert meg akarom ismerni a logikajat, es ez az egy volt telepitheto es azt hirdettek, hogy ez szep es jo.
Azutan rajottem, hogyha adatokat importalok be excelbol, majd utana uj adatot adok hozza, attol kezdve a csak az uj adatot lehet kezelni. A tobbi elerheto marad, de csak a myaccounts-ban a nyito oldalon, ahol egyesevel vegig lehet lapozni, csak eppen nem lehet vele semmit kezdeni tobbet.:-(Megprobaltam tanacsot kerni a suger blogjaban, de a regisztraciohoz tucatnyi adatot bekertek, majd megtagadtak a regisztraciot, "something is wrong" volt az osszes hibauzenet, igy feladtam. Ha meg egy normalis hibauzenetet se kepesek irni, hogy mi a problemajuk, akkor nem szanok ra par orat, hogy kitalaljam.
-
sztanozs
veterán
Létrehoztam, hogy ne offoljuk szét az SQL topicot. Remélem használva is lesz...
Ki olvasnivaló (bár angolul): The 10 Best Free and Open Source CRM Software Solutions
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest