- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Aktív témák
-
Spirit
őstag
Mennyire gondolod komolyan a dolgot? Mert én ugyan ott leszek 9:30-ra,DE HA NEM VISZED A CUCCOT, nagyon megszívom,hogy miért mentem Pécsre...Ha nem kell mégse, akkor most mondd,mára is van egy vevőm AMDpower személyében. Telómon elérsz BÁRMIKOR!Jah,és ha ma a telefonban hülye összegeket modok, ne ijedj meg, 37k fixen,csak a családot meg kell etetni,hogy azért vagyok hajlandó leutazni,mert többet adsz
-
Spirit
őstag
Látom egy másik topicbn küzdesz egy 6600gt-ért
Nem kell erőltetni, holnap kp-re átveszed, én meg hazafelé veszek üzletben.Mint kiderült 20>24-es tápátalakító is fog kelleni(milyen jó,hogy összeraktam még tegnap,idegbajt kaptam volna,ha akkor veszem észre,mikor éjszaka rakom össze videókaresszel együtt -
Spirit
őstag
Jó üzleteket tudok kötni,mi?
Csak hülyültem..37k, és ottvagyok 9:30-ra, próba nincs,6600gt nincs, téma lezárva.Okés?
ha kell próba, akkor 12 után ráérek. -
Spirit
őstag
Összealkudhatunk valamit..elég,ha garis. Szerintem egy inno3d-t 30-ben megbeszélhetünk(33 boltban), és 7-et dobsz rá a cuccosra...Nah?
Jah,és ha 9:30-ra tudsz jönni,akkor próba kizárva,mivel a Kedvesem délre megy melózni.Próbálgatás miatt nem szeretném lerövidíteni az amúgy sem túl sok időt.
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Na kész.Este 7 óta szerelgetem nagy gonddal a gépecskét.Szétkaptam, totális portalanítás, mosás, és összeraktam az új cuccokkal a gépem.Csilog-villog, és tátott szájjal várja a videókarit. Szerdán ottvagyok Pécsen 9:30 után pár perccel.Holnap még beszélünk,de nagyon jó lenne,ha megbízhatnék Benned.Leutazok, és nem leszel ott, a család meg szétkalapál itthon,hogy biztos nem is üzletelni mentem
oksa?
-
Spirit
őstag
Totálisan válogatott 3000+ Winchester magos A64, elméletben valahol 2700-2800Mhz lesz a vége, MSI K8n SLI Platinum , Inno3D 6600Gt(később mégegy, aztán a kettőt cserélem egy 7800-ra,aztán abból még egy..
Ha rá tudsz pakolni minimum egy Zalman 7000B CU bordát, akkor be se kell semmit állítgatnod, menni fog 200*11,5 , 2V-on, fasza beállításokkal
Jah, és nagyon örülnék,ha a vonatállomásra ki tudnál jönni.9:30 körül ér be egy IC.Meglepi lesz a lánynak, hogy megyek.Délig fog ráérni, szóval lerendeznénk, és mehetek..legalább lesz nálam zséHa esetleg nem jó, akkor 12 után...bár örülnék,ha menne így gyorsban a pénz miatt
Sőt, ha van olcsón 6600Gt(pl INNO), akkor meg is lőheted, PCI-E-s KELL!!!...Én 33-ért veszem üzletben.
Szóval videókari+4k, ha így olcsóbban kijössz, nosza
Szerkesztve: Eldöntöttem..megyek Pécsre..nem érdekel ki mit szól, szóval nyugodtan gondolkozz így.
[Szerkesztve]
AMDpower, bocsi,de asszem neki nagyobb szüksége van rá..
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Huhh...Holnap délután Rádcsörgök, rendben?(inkább saját használatra szeretném adni, mivel engem fantasztikusan kiszolgált, ezzel vertem el a fél COD társadalmat, és nagyon a szívemhez nőtt,ezért a sok modding,stb. Másrészt örülnék,ha Pécsre kerülne, erősen kötődök a városhoz a szerelmem miatt
Harmadszor szeretnék lejutni,de nem tudom el tudok-e itthonról szabadulni)
Szóval holnap délutánig kiderül tudok-e utazni.Ha igen, telózok.Ha nem, akkor is értesítelek valahogy. -
-
Spirit
őstag
Szia!Bocsi, hogy a telóba leráztalak,de ott volt mellettem a barátnőm,és nem tudtam beszélni.
/OFF
Napokon belül készülök bejelenteni,hogy vége, és költözök, csak meg kell várni,míg a bérlőm elköltözik a lakásomból.
/ON
Pécsen van egy lány,akihez szoktam lejárkálni, talán szerda dél körülre tudnék igazítani egy utazást
És még csak nem is hazudnék itthon,hogy Pécsre megyek üzletelni
Ha addig nem megy el, érdekelne a dolog?Így a próba is kiküszöbölve..és akkor 35+posta, vagyis legyen 37, és megoldottuk..és még ki is próbálhatod
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Hát hazaértem.Nem tudom a 6600-as mit teljesít pontosan, az viszont tény,hogy a 9700pro-m ha nem használok aa-t, af-et(ugye az gyengébb a 9800-hoz képest), akkor nagyjából 9800pro, XT szintjét hozza.Ezt is csak informatív jelleggel. Azért abban biztos egyetértünk,hogy nem érdemes rá cserélni
-
Spirit
őstag
KISZERELTEM A CUCCOST, ÉS MEGYEK A VÁROSBA!!!ESTIG ELÉRSZ, TESSÉK HÍVNI, NÁLAM VAN MINDEN!!!!!!!Ha hívsz, 20 percen belül bárhol ottvagyok! Sőt, ha valaki előbb telózik, akkor azé. 6-ig jó lenne, ha lerendeznénk, mert szeretném még megvenni a videókareszt.
06-30-608-33-08
(Ne bassz ki velem,hogy nem hívsz, mert este egy óra lesz,míg összerakom a cuccost...)
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Sima 6600 SEMMIKÉPPEN, annál talán még a 9700pro is gyorsabb. Azon vacilálok,hogy 6600gt, vagy hozzátegyek, és 6800 sima.
Ha valakinek kell egy bejáratott, atom stabil trió, ami még mai is bőven elmegy, írjon, ha kell még ma kiszerelem, és viszem.Mindenem megvan az új géphez, csak videókarim nincs...VALAKI!!!!!
Egyébként ez a konfig így doom3 ultra high graf-on, 1024-ben 2xaa-val 40-60 fps.
COD ultra graf-on, 1280, 6x aa kiakasztva 125fps-re.
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
UP!
-
Spirit
őstag
Sziasztok!
Szeretném elcserélni, vagy egyben eladni a gépbelsőségem
Az asztalon pihizik egy PCI-e-s lap, abba szeretnék lehetőleg normális videókarit
Amit fel tudnék ajánlani:
Abit NF7-S, 2.0(200-as fsb t garantáltam tudja)
XP 2400+ (2000Mhz), T-bred B magos. Tuningot NAGYON bírja, 133-ról 200-ig ment az fsb-je, unlock-os, így most 2300mhz-en megy.
BBA 9700Pro kártyácska 128Mb/256bit, full dx9, kicsit hűtésmoddolt.P3 procihűtő borda+op1+zalman hőcsöves bordából vágott memóriahűtők.ÜBERRONDA, de 350/700-on hajtom, langyos, memória sem szemetel sehol.
Szóval ezekért szeretnék valami PCI-E s vga-t..Ahogy elnézem az árakat, egy 6600Gt-t, ESETLEG egy 6800 simát bele lehetne préselni az árba.(Nvidia kell, mert sli-s a leendő alaplapom)
Délig még itthon leszek, addig nézem,ha írtok, utána csak este,de asszem egész héten várni fogom a jelentkezőket.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Delta Force (2024)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motoros topic
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest