Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Android szakmai topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
westlake
üzenetére
Kedves westlake!
Mi lenne ha egyszer az életben elfogadnád hogy valakinek ez okoz örömet, mostmár kezd elegem lenni hogy minden topic arról szól hogy westlake-nek nemtetszik valami, és bíráskodik mindenki felett.. tudom hogy most ezen is csak röhögsz, de azért gondolkozz el, én leszóltalak valahais azért amit és ahogyan csinálsz? - bocs de most magamra vettem, és nem birtam szónélkül megállni.. a te szavajárásoddal élve, bocs hogy erre izgulok..
A változási ötletekre annyit mondanék, komolyan ha elvárjátok hogy 51 ember ujra fogja nyomni az teszteket mert uj szabályokat találtatok ki? -
Monya78
veterán
válasz
westlake
üzenetére
''egyebkent hogy tudnak kirakatni az instabil eredmenyeiket?''
Egyszerű a válasz mert annak idején Dokar még amajom néven ezt a szabályt hozta:
''Szabályok újra, kicsit átszabva:
$1: Az operációs rendszerben kell az eredményt Print Screen után képben elmenteni.
$2: Csak addig kell stabilnak lennie a tuningnak, amíg a képet megcsinálod és elmented.
$3: Kompi, téli hideg, nitro használata megengedett.
$4: Csak egy géppel lehet résztvenni, melyben az első csavartól az utolsó tranzisztorig a sajátodnak kell lennie.''
Amúgy most van fennt 51 ember, amiből már garantált hogy van egy jó pár ember aki régebbi már nem létező konfigról adott képet, és egy jó pár ember leadta ide a tuningeredményét, de már rég el is felejtette hogy él ez az oldal...ezek hogy adnak módosított eredményt???
Statiszikailag jó ez a táblázat...
Megoldás kell még egy hasonló toplista ami egy megadott program alapján bestabiliziált tuningot lehessen beírni...
Ja és nagy divat a videókari húzás, annak nem csinál valaki toplistát ?
Aktív témák
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- JBL STAGE 2 9634
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest