Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
lol, nm arról beszélünk
hanem hogy volt az XtwinZ szóban egy szpész, illetve nincs mint kiderült csak úgy néz ki.. amugy felőlem lehet módosítani.. csak igy nem látszik a nevünk 
-
Achill3uS
nagyúr
mint láthatod többféle véleményen vagyunk.. előfordul

mod: hopp sekli úrnak ment
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
''ha valaki nem nagyon gagyi, akkor nagyjából ugyan azt ki tudja belőle hozni, mint bárki más, szerintem...'' na ez nemigaz.. nagyon sokan azt sem tudják milyen tartalékok lapulnak az alkatrészeiben, minden attól függ meddig mer elmenni, és mennyire tájékozott a témában..
egyébként ezt a listát énsem bántanám, igy jo ahogy van, aki stabil tuningot akar várjuk az oldalt rá
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
westlake
üzenetére
nemtudom milyen ''gagyizásról'' beszélsz.. ez nem moderátori vagy akármilyen felhívás volt, te meg jössz a jogod van dumával.. semmire nem kényszerít senki nemtudom min is kéne elgondolkodnod.. egyszerüen megkértelek rá, mivel már rengetegszer hangoztattad az alábbi mondatot, hogy nemkéne bíráskodnod mások szórakozása felett.. más nevében nem beszélhetek a sajátomban biztosítalak hogy ez feléd soha nem történt és nem is fog megtörténni, tudod hogy amugy semmi bajom veled

-
Achill3uS
nagyúr
válasz
westlake
üzenetére
Kedves westlake!
Mi lenne ha egyszer az életben elfogadnád hogy valakinek ez okoz örömet, mostmár kezd elegem lenni hogy minden topic arról szól hogy westlake-nek nemtetszik valami, és bíráskodik mindenki felett.. tudom hogy most ezen is csak röhögsz, de azért gondolkozz el, én leszóltalak valahais azért amit és ahogyan csinálsz? - bocs de most magamra vettem, és nem birtam szónélkül megállni.. a te szavajárásoddal élve, bocs hogy erre izgulok..
A változási ötletekre annyit mondanék, komolyan ha elvárjátok hogy 51 ember ujra fogja nyomni az teszteket mert uj szabályokat találtatok ki? -
Achill3uS
nagyúr
Sztem aránylag sokat jelent, konkrét adatokban:
A64 3000+ Venice (Thermaltake blue orb 2 @5v) szobában 1,65v-on win megy rendesen, de nem stabil 2900mhz-en, nyitott ablaknál gép lent a földön, 1,65v 2970mhz stabil volt.
Idle hőfok szobában: 31-33C, nyitott ablaknál: 17-19C
Mondjuk azt is hozzá kell tenni most egy TT Sonic Tower van rajta és szobában 1,6v 2900mhz win-be lehet rohangálni netezni de nem stabil.. léghűtő és léghűtő között is sok van..
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
Najó mostmár énis berakom ezt az eredményt

[link]
A64 3000+ Venice
DFI Lanparty nF4 Ultra-D-ben
kompresszorral hűtve
89°% ha jól tévedek..
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egy félkész már van 
en utalom..
1.45v fölött meghal, és ha nem tudja beolvasni a valid mit hitelesitsen..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)