Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
98bja
senior tag
Sziasztok, írnék egy kis tapasztalatot a THERMALRIGHT Assassin X 120 Refined SE hűtőről.
Egy kis előzmény:
2013 óta egy i5 3570-et használok a gépemben, a gyári hűtőjével. Az évek során volt párszor újrapasztázva és bár sosem voltam maximálisan elégedett a hűtésével, nem igazán foglalkoztam vele. Az utóbbi hónapokban viszont nagyon sokat veszített a az erejéből, még takarítás után is nagyon magas hőfokokkal üzemelt. (Alap esetben 60-70 fok, terhelés alatt 100-105), ezért elhatároztam, hogy veszek rá egy jobb léghűtést.
Úgy voltam vele hogy ha már szétszerelem, akkor a procit is lecserélem egy i7 3770-re. (Sokat vágok videót, szerkesztek fotókat, így úgy gondolom a +4 szál segítene benne).
Szóval a proci cseréje után jöhetett a hűtő. Nagyon egyszerű volt felszerelni, és méretre is pont jó, ugyanis elfér mellette 4db RAM.
A hőfokokkal nagyon meg vagyok elégedve. Alap állapotban, böngészés közben 30-35 fok körül tartja, maximális terhelés alatt is 50-55 fok között ingadozik a hőmérséklet. Óriási előrelépés, így teljesítményben is nagy ugrást értem el. Nincsenek túlmelegedés miatti leszabályzások, megakadások.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest