- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Új hozzászólás Aktív témák
-
smfb
csendes tag
Nos az történt, hogy szétszedtem, raktam még rá zsírt, de nem sokat, összeraktam és csodák csodájára helyre állt a világ rendje. Most 2700 körül pörög, ami szerintem OK, meg fülre is megfelelő. Nem is próbálom megmagyarázni mi lehetett a baki, ez már nekem 0. típusú. Már csak a miatt aggódok, hogy nem e sérült a proci, hiszen 4 napig ment a gép magas fordulaton, és bár nem tapasztaltam problémát, mégsem volt természetes az az üzemmód...
Azt milyen progival lehet tesztelni, hogy csökkent e a proci teljesítménye, vagy valóban tudja az igazi sebességét...szóval, hogy lett e valami baja? -
smfb
csendes tag
AsRock p4vt8+ lapom van. A biosban sajnos nincs lehetőség a ventillátor manipulálására. Egyelőre nincs ötletem a jelenségre. Holnap szétkapom, hátha én rontottam el valamit az összeszerelésnél. Bár furcsa lenne, hiszen amúgy minden működik, csak ez a fenenagy fordulatszám és a vele járó idegesítő búgás ne lenne...
Ha valakinek van valami ötlete, vagy tapasztalt hasonlót, szívesen várom az észrevételeit, tanácsait.
Üdv. -
smfb
csendes tag
Sziasztok!
A héten váltottam celeronról egy P4-3200mhz (prescott) procira. Nincsenek pentiumos tapasztalataim, és annyi lenne a kérdésem, hogy a következő adatok vajon normálisak e?
:
A proci hőmérséklete 55C° körül mozog, ami nekem még elfogadhatónak is tűnik, de a mellékelt gyári hűtő (rézmagos) iszonyatosan hangos - legalábbis a cerkához képest. A fordulatszáma stabilan 5000 fölött van, de inkább 5500 környékén. Nyilván ennek köszönhető a nagy zaj (biztos, hogy nem csapágyas, mert nem kerreg, csak egyszerűen pörög mint az állat). Szóval a kérdésem: egy ilyen procinál a fentebb írt hőmérséklet és ventillátor fordulatszám adatok normálisak??? Ja, és még annyi, hogy hűtőzsírt csak vékonyan kentem rá. A mag körül úgy, hogy eltakarja a fémet, a szélek felé pedig nagyon vékonyan, hogy áttetszőleg látható a proci fém színe....jól csináltam, vagy elspóroltam a zsírt?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Windows 11
- VR topik
- Mobil flották
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest