- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz016
csendes tag
nah procihőmérséklet gond megoldva, levettem a ház oldallapját, és mellé raktam egy asztali ventillátort, ami ugyan hangos picit, de nem zavaróan, és 10 fokkal lejjebb tornászta a hőmérsékletet odabent. Így most 35-40 körül mozog, de a kánikulában sem ment 53-55 fölé, ami eddig az alaphőmérséklete volt( persze a melegben).
-
Gabesz016
csendes tag
Sziasztok!
Próbálgattam pár mérőprogramot, a speedfan tetszik a legjobban. Véleményetek szerint megbízható?
Ámbátor: a readings résznél kiírja a dolgokat, de a clocknál be kéne állítani az alaplapot és a procit is. Mármost nemigen találtam az enyémet a listában, és valahol olvastam, ha elszúrom, komoly gondok is lehetnek. Így van?
Másik: 50 fok feletti cpu-nál már "tüzel" az ikonja( ugye mutatja hogy nő/csökken/"ég az adott hardware).
Érdekességként: egyszer ugyanezzel a géppel valami miatt 90 körülre ugrott a hőmérséklet( fagyás után reset, utána hibaüzenet bootolásnál, biosban mutatta ezt az értéket) majd nem volt hajlandó "többet" elindulni. Be is vásároltam egy komplett gépnyi alkatrészt, örültem is magamnak, erre édesapám bill gate-s módszerrel( gép szét, gép újra össze, ezt kb 10x) "megjavította" az előzőt, azaz amiről most is randalírozok, tehát fölösbe dobtam ki súlyos tízezreket.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest