- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
deepwell
aktív tag
válasz
deepwell #818 üzenetére
Azt hiszem megtalaltam a valaszokat ! a Hardware sensor monitor progi ami kiirja a cpu hofokat es kulon a ket core hofokat ! a CPU nem megy 41 fok fole terheles allatt ! ezert hideg a vizem azaz hosszu terheles alatt langyosodik termeszetesen passzivan. a magok 100% terheles melett 55 fok korul mozognak. eddig ez a program mert a leghihetobben ajanlom probaljatok ki erdekel masok velemenye !
-
deepwell
aktív tag
-
deepwell
aktív tag
ezen blokk analogiajara gyartott blokk van rajta. Gyakorlatilag a northwoodot hibatlanul hutotte, es az a furcsa, hogy itt is amint megszuntetem a terhelest visszaesik a homerseklet iddle homersekletre. tehat nincs a visszahulesi fazis egyaltalan. Az alaplap masik fele HIDEG .
-
deepwell
aktív tag
persze paszta van es rendesen az egesz feluleten felfexik nem ugy mint a gyari. egy zalman cpublokk egy eheim 1200 l/h pumpa egy Noise Isolator AGB tartaly es egy subaru futo radiator. gyakorlatilag egy northwoodot hutottem vele korabban a 2.8 as 4.0 Ghzn ment, viszont ott rendesen meleg volt a viz !
-
deepwell
aktív tag
Sziasztok !!
Hatha tud valamelyikotok segiteni ! Egy 8400 as processzor ul a gepemben egy Gigabyte P35-DS3P lapban. Felraktam vizhutot a procira ma. Viszont az az erdekes, hogy szinte semmivel sem melexik kevesbe mint a gyari hutovel. a viz es a holeado is hideg, a proci pedig Core temp szerint 70C speedfan szerint 56-60. A blokk hideg, a viz hideg ?? az iddle core temp szerint 48 a speddfan szerint 32 fok !!!!:???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged