- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
megvolt a teszt az itb-vel...letöltöttem a coretemp programot is,de az not found intel stb hibával le is áll,két verzió is ugyanezt írja.10 kör alatt max. tesztnél 47 fok volt a maximum, a hűtő ventilátor alapon ment végig és a tápegységen keresztül kijövő levegő is langyos.szóval a hőfokok jónak tűnnek,bár ma mondta egy ismerős,hogy neki is ugyanez volt és 70 fokon ment...olybá tűnik,szerencsém van ezzel a darabbal.már csak a webkamera gondra találnék valami megoldást..köszönöm előre a tippeket
üdv! -
törölt tag
válasz
JoolsNOS #2107 üzenetére
ok,rajta vagyok...a vírusírtót csak a terhelés növelésének céljából kapcsoltam be...de a szavaidból ítélve ez lényegtelen dolog.nem vagyok igazán jártas a számítástechnika világában (sajnos),csak ami rám ragadt hézagosan.
viszont kitérnék a problémámra...
van egy SilverCrest webkamerám. VGA üzem módban használom,működik de...számomra érthetetlenül leterheli a gépet! ha MSN-en kapcsolom be,akkor az egész gép belassul.ha a Skype-n,akkor marad 20% átlag szabad processzor...az alaplap és a kamera is gyári driverekkel van telepítve.a videó kártya is.
mi lehet a probléma,mi az oka? -
törölt tag
válasz
JoolsNOS #2104 üzenetére
sziasztok
nem tudom,hogy mit csinálok rosszul...leírom a történteket,mert nem kételkedek benne,mert szeretném kizárni,hogy esetleg én tévedek.a helyzet a következő:
alaplap:asrock p4v88.memória:4*256 mb dual chanel.a cpu már ismert...alap MHz-en megy,3195.a tápegység egy CODEGEN 400W-os,12 cm-es ventillátorral.a processzor hűtőt is emlegettem már,az eddig egy 2,4-es celeront szolgált ki,ez volt rajta gyárilag.a ház oldalára van szerelve egy 12 centis ventillátor,ez most szűrés nélkül nyomja rá a levegőt a procira.volt rajta szűrő is,ennek függvényében változott az eredmény..
letöltöttem a prime95-öt és elindítottam a CPU tesztet.
kétféle eredmény született,a hőfokokat a speedfannal és az everesttel ill ezek mellett az aida-val egyaránt néztem,nincs eltérés.
a + ventillátoron mikor rajta volt a szűrő(ezzel ugye fojtva is volt)=
proc hőfok fél óra teszt után,100% terhelésnél,a gép nem fagyott,nézelődhettem közben a neten...szóval.
hőfok=50-53celvius. ventilátor fordulat=3000-3100.
szűrőt leszedtem a ventilátorról,teszt azóta is megy,már most egy órája.
hőfok=48 celvius. cpu hűtő vent. fordulat=2500
próbáltam vírusírtást is csinálni,elindítottam,de semmi változás.
más programmal kell tesztelnem? ha igen,légyszíves írd le a nevét,kipróbálom azt is...
de eddig a melegedésre nincs panaszomviszont mással van....de először a "prochevítés",aztán a többi
kikapcsoltam a prime95-öt...hőfok 38-on jár.
sziasztok -
törölt tag
sziasztok
egy napja van nálam egy Intel P4 prescot magos 3.2GHz-es proc...a hűtő,amivel használom,egy rézmagos, gyárilag cel 2,4D-hez való...a hőfok pedig este,mikor be van alaposan fűtve:terheletlenül 49, terhelve néha 55
szóval ennyit a 70 fokon szaladgálós prescotokrólha valóban így megy valakinek(70 fokon) akkor ott komoly bibi van...sok sikert a felkutatásához
jah...speedfannal és biossal mért adatok.
csá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ASUS ROG Ally
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged