- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iroil
tag
válasz
DravenMoral #3662 üzenetére
Szia.
Köszönöm szépen a segítséget.
Azóta a gép teljesen újra lett rakva, azután hogy minden komponens belekerült.
Nincs azóta ilyen tapasztalat, minden játék kitűnően fut.Ettől függetlenül holnapi nap megcsinálom amiket mondtál, és jelentkezem az eredményekkel.
-
tigyor17
újonc
válasz
DravenMoral #3633 üzenetére
Igen, ennek a procinak nem kell vízhűtés! Ma ráraktam és játék alatt 50-60 fok... Szóval tökéletes! Egyébként Arctic volt kinézve, de végül Jonsbo lett CR-1400!!! Tudom nem minőségi, de ez is elég, sőt! Teljesen jó eddig! És halk is!!! Gyakorlatilag 20 fokkal alacsonyabb a proci hőmérséklete!!!
-
tigyor17
újonc
válasz
DravenMoral #3624 üzenetére
Köszönöm a választ! Vettem rá hűtést, igaz nem vízhűtést! Plusz MX-5 pasztát, mai nap jön meg.... Remélem valamennyit használ majd!
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
DravenMoral #3630 üzenetére
a "cuccok" reszbe nem az eladandokat szokas beirni, hanem amit napi szinten hasznalsz.
legalabbis eddig ez volt a kozmegegyezes. pl. a "milyen procit vegyek" topicban is ezert van az osszefoglalo kerdeseinek utmutatojaban, hogyaszondja :
"2. Pontos konfigurációd leírása /alaplap, videókártya, monitor (felbontás és képfrissítés), táp stb./ vagy hivatkozz az adatlapodra, ha ki van töltve!"
de mindegy is, a Ryzen PBO pont arrol szol, hogy addig huzza magat a proci, amig limitbe nem utkozik ; es ebben a korben a legfobb limit a homerseklet ; valamiert abban a modban is elengedi 90 fokig. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
DravenMoral #3628 üzenetére
ahogy az adatlapodat nézem, az a különbség, hogy én egyrészt elhiszem a gyári specifikációt, másrészt veled ellentétben nekem az első gentől kezdve volt Ryzenem, azaz tapasztalatból mondom, hogy a thread kiinduló posztjában megemlített 75 fok teljesen oké.
a régi FX az valóban nemszerette a 70+ fokokat, de már nem is 28-32 nm -en gyárt a procit az AMD.
Inteles topicokban ( 10-11-12 gen ) is belefutnak 90-100 fokba oszt mégse aggódja túl senki. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
DravenMoral #3626 üzenetére
ezt közölnéd az 5800X -emmel is ?
90 fokon köszöni jólérzi magát, nemnagyon vettem észre, hogy visszavenne. Csak tovább nem akar menni, az 1700 meg a 2700 hajlandó volt az ő specifikációjukban szereplő 95 fokot is elérni. -
ati3x
senior tag
válasz
DravenMoral #3611 üzenetére
stabilizáltam 4275 Mhz-en. 1.225 volt mellet. 82.5 celsius fok a max most. A ház egy silverstone FT02-es, és most nyitva is van. Ugye ebben van 3db 180-as venti plusz egy 120-as felül. A cb még 4.4-en sem küldte nagyon 72 fok fölé. Mindegy maradok ezen az értéken. több mint tökéletes. A paszta gyári noctua.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest