- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vico
tag
válasz
Utilitas #476 üzenetére
Na igen, de nem biztos, hofy ez a hőmérséklet ugyanaz amit az progid is kiír... Nekem írt már 45 fokot és a vinyó oldalát nem lehetett megérinteni mert égetett...
Most 30alatt vannak vmivel, mert hűtöm mindet, de érzésre melegebb még a fémburkolat is, de legalább nem éget...
Szóval a hűtés nem árt neki... sőt szerintem kell is egy kevésbé szellőző házban... -
Mz/ts250@300
tag
válasz
Utilitas #476 üzenetére
A procid jól birja a meleget,nekem is volt egy ilyen
Sok játék ,konvert 66-70fok sose volt gond.(hacsak aznem,hogy leakadt a vilanyóra)
Érdekes az Intel valoban 64 fokot ad meg max hömérsékletnek,azonban a 840esnek már 69C ami lényegében ugyan ez a proci csak magasabb órajelen.
Amugy szerintem sem ajánlatos a vinyót 40c fok felett használni,nekem is forrt meg ,azota hütöm ökett. -
Bubuverke
csendes tag
válasz
Utilitas #459 üzenetére
1.
figy, a 60-62C az még nem oan vészes
elvileg 70C, ameddig nem károsodik, de többen vannak ugyanígy, h meleg a d820
érj el 100%-os prociterhelést - erre az everest 4.0 rendszerstabilitása is jó - és nézd meg, h meddig kúszik fel
70Cot, ha túllépte, állítsd le, és nézd, h mikor, és mennyi idő alatt érte el
ismerek 1 pár gyereket, akinek vízhűtéssel is elég meleg
a gyári hűtő mennyit pörög, mikor a proc alapjáraton megy???
jah, és mien deszka van alatta???
2.
na de ennyire együtt futnak a magok???
d930am van, és nálam a 2. mag az ált. lustább, mint az 1.
erre nem tok mit mondani, sztem a tied az ien
3.
hőmérsékletre visszatérve: ha vmi baja van, akko rögtön visít, legalábbis nálam - laptól függetlenül - mindig újraindul, amikor 73-76Cos lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest