- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem lesz iPhone 19
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andre1234
aktív tag
Sztem is auto config beállította magár mert a manual leírásba van 5 jumper és az x féle variációban lehet állítani 25X szorzóig. de nincs rajta jumper így automatikusan állította be magának.
Az everest thoroghbred cpu ír ki és nem bartont. steppingre már nem emlékszem
itt meg a t-bred 1.4vos...
[link]
Viszont a biosban semmit se lehe állítani.Ha nem lenne rajta egy jó hűtés már rég megmakkant volna a cpu.Néha kikapcsol mert olyan magas a hőmérséklete..
egy rakás szar ez az asrock
mind1..
azért várom még az ötleteket..
köszi azért -
-
poffsoft
veterán
ááá, félreértettél
ez két külön konfig, egy sA 2,5+ xp, és egy am2, x2 4,2+ -al, egyedül a tesztprogram azonos.
Nem összehasonlításként írtam, csak mérési eredményként.
(azt nem is tettem hozzá, hogy -bár nagyjából azonos a 2 mag terhelése mindig, terhelés alatt(alapon 1-7% a 1., és 0% a 2.), a 2. mag 1-2 fokkal mindig hidegebb...... -
Utilitas
tag
Hali
Samsung hivatalos honlapjáról származó adatok:
Modell kód HD160JJ
Hőmérséklet Működési 0 ~ 60
4-5 éves winchestereknél valóban lejjebb voltak a hőmérsékletek, már a 40 fok is sok volt korábban.
Most változnak az idők és ez a hőmérséklet tűrésen is meglátszik.
Én pl. a proci hőmérséklete miatt ( teljesen feleslegesen szerintem ) jobban aggódom.
D 820 intel van a gépben és nagyon szeret melegedni. Intel honlapján 64 fok fölött nem ajánlott használni, nem engedem 60 fok fölé. De sokan írják , hogy 70 fok is lehet nyugodtan. Én azért nyugodtabb vagyok ha nem játszom a tűzzel, inkább levettem az oldallapokat és így már jó a hőmérséklet.
Egyébként most , hogy kicsit hűvösebb lett az idő a proci alapon 46-47 fok, a merevlemez pedi 40 fok.
Ez nem rossz szerintem.
Minden jót
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 26
- Konteó topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest