Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deek
csendes tag
Lehet kicsit félreérthető voltam,de az alapból rajta volt, és azon kivól nem raktam rá pasztát! DE most meg csináltam,hogy plusszba raktam rá még pasztát! De már kezdek megnyugodni,mert már nem csak bios ír 40 C körüli hőmérsékletet,hanem az alaplapprogija is az easy tune5. CSak a speedfan és a everest van meghülyülve.... És ha mégis 80 C on menni a proci azt észrevenném játékoknál. A másik,hogy bármit csinálalok az everest és a speedfan 81c nél nem ír ki többet! DE ha télleg szarul lenne felrakva a hűtő akkor tovább kéne melegednie nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i7-6700 + Gigabyte GA-Z170-Gaming K3 + 16GB DDR4 HyperX RAM komplett szett
- Keressek intel i7-i9!!
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AMD Ryzen 9 7950X - AM5 - dobozos, hibátlan állapot
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi