- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiBone
tag
válasz
rumkola
üzenetére
Köszi a tippet, de az lehetetlen. A hűtőbordára se oldalra, se a tetejére nem lehet szerelni semmit. A kicserélés úgy tűnik, bejött, most már az alaplap tudja szabályozni a venti fordulatszámát, és mintha a biosban kicsit magasabb hőmérsékletet mutatna, mint amit aztán a windozban mutat az alaplap saját segédprogramja. Egyébként arra a ventire cseréltem, amit magához a hűtőhöz adtak.
Viszont most más bosszant, kicsit offtopic... feltettem szépen a windozt, több órán keresztül szépen ment is a gép, semmi gond nem volt vele, tegnap este kikapcsoltam, ma reggel meg bekapcsolva aszongya, hogy nincs boot izé... egy ssd-re van téve a rendszer, és tegnap vagy negyvenszer rebootolt, ma meg nem hajlandó, állítgattam a boot-sorrendet, ha nem legelölre teszem az sdd, akkor hajlandó bebootolni (tegnap is ezt mondjuk eljátszotta velem), de ma egy piros hátterű, dosos képernyőig jutok, ahol valami 5 opció közül választhatok, hogy hogyan szeretnék bootolni (ez nem az F8-ra bejövő lista!!!). Ezt kell most kikukáznom, mert nincs kedvem újratenni a wint... lehet, hogy első körben egy bios upgrade lesz, nemtom, van-e új, mert gyárilag május 9-i van fent... naszal még nincs vége a vesszőfutásnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Videó stream letöltése
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- iPhone topik
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Horgász topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i3-8100
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest