- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deepwell
aktív tag
válasz
venember83 #2 üzenetére
Elso korben bennem is felotlott a kondi de eddig csak olyannal talalkoztam ami pupos volt de meg hibatlanul mukodott, vagy szetdurrant es mar nem mukodott
Gyakorlatilag mindenkeppen erdemes megneznem, a gepet nem kell szetszedni hozza. Ami a merest illeti tudom hogy az alaplapi merok nem igazan pontosak de az a teny, hogy 1 eve 1.525Von ment 3,5 GHzn stabilan akkor a HM 1,47 - 1,49 V korul mutatott most pedig 1.9V ra allitva mutat 1,47V ot es itt megy stabilan talan annyit azert elarul hogy valami huncutsag van a feszultsegszabalyzoval, vagy a tapommal, vagy a procival, vagy fene sem tudja hogy pontosan mivel
a kondikat mindenkeppen megnezem ! koszonom a hozzaszolasod !
[Szerkesztve] -
deepwell
aktív tag
Sziasztok !
Remelem tortent mar ilyen valakivel, es meg tudja mondni, hogy mi lehet a baj, hogy ne keljen darabokra szednem a gepet es napokig tesztelnem
A configom nem mai: Abit IC7, 2,8GH Northwood , ATI 9800 pro , DDR-500 Kingmax , Chieftek 460 as ... a tobbi lenyegtelen, meg talan annyi hogy 7 HDD es 2 DVD van meg a tapra kotve. Gyakorlatilag egy olyan fel evvel ezelottig az FSB 250 en stagnalt ez mindnennek jo volt, a proci alapfeszen hozta a 3.5 GHzt a memoria meg ugye amugy is 500 as ... egyik naprol a masikra nem indult a gep kb fel evig hasznaltam 200 as FSB. Tegnap tobbszor is kifagyott jatek kozben, elhataroztam megnezem mi lehet. Beleptem a biosba es a sajat Hardware Monitoraval leolvastattam a Core Voltage -t ami 1.525V ra volt allitva, csodalkozva lattam hogy a mero 1.13V ot mutat, a tobbi feszultseg hajszalpontosan annyi amennyinek lennie kell, meg a 3.3V is 3.2V kornyeken volt. Felemeltem a feszt 1.9V ra, most 1.47V ot mutat a mero, siman megy a gep 250fsb-n, de felek ez nem lesz tartos ! Ha valaki talalkozott hasonlo dologgal kerem ossza meg velem, hogy mi lehet ! Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged