Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toyone
őstag
510 nél
, Az hogy nálam van nem garancia arra hogy megy majd magas fsb-ket. Simán benézhetek valamit én is.
Motion_Blur: Jól megy
Meg akoska-nak is... csak én bénázok vele.. grrr(#7440) Semmivel tolódott jövőhétre szerdán tudtam meg, mire elküldtem volna neked már elvileg nincs nálad az ami kellet volna hozzá... vagy tévedek

-
Motion_Blur
félisten
Tervezek egy teljes platformváltást (Core i7), ezért megnéztem hogy mit bír a cucc. Tudod, ha esetleg meghirdetem legyen mire hivatkozni. Az biztos, hogy nagyon jó darab, nem kell neki a magas fesz és stabil mint állat. Még így 3,7G környékén se megy orthos alatt 65 fok fölé, úgy hogy 25 fok van a szobában és zárt házban van. Nem tudom mennyiért mennek most az ilyen procik aprón, de én 10-12k-ért biztos nem adom oda senkinek, inkább megtartom

Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, Az hogy nálam van nem garancia arra hogy megy majd magas fsb-ket. Simán benézhetek valamit én is.