Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07
üzenetére
Tudom, nem ennyi lenne ha a nagytesó LS lenne, de a sima XE-nél azért ez is jobb. Azért egy kompresszort tartani elég luxus dolog, főleg ha cpu-t hűt nem kereket fúj. Te anno kinyomtad szilikonnal a foglalator(gondolom nem), nem fostál, hogy zárlatos lesz?
(#17516) darál0w:Ja megvan valamelyik fiókomba valahol a lakásba
Nem tudom, hogy ebbe a mostani p5e-vm hdmi-be menne, mert anno p35-ds3p-be éledt újra ami az első lap volt amibe beleraktam anno új korába.(#17518) lipi67: Na én meg most nézem az adatlapod, látom még mindíg ud3r-el nyomulsz. Na az is mekkora egy lap volt anno
Pár nálam is járt, foglalat tüske hibás volt a legnagyobb vétel full dobozos 10k-ért ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tudom, hogy ebbe a mostani p5e-vm hdmi-be menne, mert anno p35-ds3p-be éledt újra ami az első lap volt amibe beleraktam anno új korába.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)