Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
barnam_
üzenetére
1300.-Ft... Nem halok bele... nyilván nem csodatévő, de azért pár fok is pár fok nagy melegben... a mostani meg nagyon kis gagyinak tűnik!

Ha már szétszedem a gépet, ennek okán vettem egy brutál Scythe 12cm-s ventilátort ( maxon 110 CFM!
), plusz egy csavaros lefogatót a Ninja-hoz... ez a műanyag gyanús nekem, sokat bíbelődtem vele, és sokszor nem voltam biztos benne, hogy minden oké...Portalanítás + új venti + új lefogatás + új paszta, kíváncsi vagyok mi lesz a vége!
( ha pc tapasztalataim nem csalnak meg, akkor ugyanaz mint most, csak 6 ezressel kevesebb lesz a pénztárcámban!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Intel Core i5 8400
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- B650/X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), plusz egy csavaros lefogatót a Ninja-hoz... ez a műanyag gyanús nekem, sokat bíbelődtem vele, és sokszor nem voltam biztos benne, hogy minden oké...