- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12823 üzenetére
nah.
kimérek még itthon pár dolgot, aztán feldobom logoutba személyesként
de így előre ízelítőnek
BOOT : max 173W
100% CPU és 100%VGA terhelés alatt : max 261W
100CPU , VGA pihen : 181W
IDLE asztalon : 98-102W
Netezés közben : max 118W
#12824) lipi67 hát haázhoz tuti nem visznek
ha meg ilyet kamuzol, akkor nemtom milesz
aztmondják majd hívjá' villanyszerelőt
add el a hűtőt, elég rá a gyári
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12783 üzenetére
háthanem
csak elkezdenek tesztelni, oszt' amikor töltik fel a képeket, hát hoppá, nem is jo
mellesleg van külön topikja itt PHn is
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12772 üzenetére
proci nem kő neki?
bár azt biztos viszi más is
hétfőn megyek a teloér...lentebb ment az ára
jaaa és áttoltak prémium kategoriába szal 20k lesz....az 5800 meg 50k...és a wifi hibádzik, meg kisebb a kamera...na ennyit nekem nem ér meg
#12773) bzs73 így van. nem vagyunk...bár AMDvel én is így álltam,aztán mégis
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12736 üzenetére
simán.
mellesleg megkérdeztem bnő apját, mer' ő méregetett, hogy van e enki otthon. aztmondja melohelyről hozta, de most nem tudja elhozni, de (idézem) mennyé' be a ZÉMÁSZBA oszt' adnak. csak igazolvány kell nekik
szoval bemegyek, rákérdezek oszt' mérek, oszt' jovan'.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lizakattila #12694 üzenetére
igen. ez így van.
ezért szabad, csak tesztelt procit venni, mertmég sorozatszám alapján is zsákbamacska. én is így tettem, működik is. igaz nem +mag, mivel 4magos, de az L3
de AMDs topikban, gyereknek egy az egybe ugyan az a sorozatszám, gyártás napja...és mégsem megy neki az L3.
#12695) kimi02 énsecserélnék még a helyedben...ha meg igen, akkor i7.
-
darál0w
Jómunkásember
noh, most feltoltam egy uj BIOSt és ebben kaptam egy uj opciot. magokat 1enként lehet benne feloldani/tiltani. akinek ugye 2 vagy 3 magos procija van, annak ez hasznos, mert 1enként tudja aktiválni a magokat
nekem meg azért hasznos, mert miután megírtam a tesztet, lesz lehetőség egy ujabb tesztre 2vs3vs4mag és ugyan ez +L3al
csak jussak el odáig
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lizakattila #12682 üzenetére
holnap mérek én is, ha minden igaz
(#12684) kimi02
1 bolond 100at csinál elv megcáfolása miatt beszivárogtam ide, mint AMDs a nagy INTELES topikba...de látom nembírom megcáfolni
szal ez a mondás igaz
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lizakattila #12674 üzenetére
nagyjábol én is ezért adtam el...a kíváncsiság, és mert vitték is
de szvsz ezzel a konfiggal is ez lesz...lehet kiprobálok még benne egy Thubant(semmi szükségem amugy rá
), aztán eladom 1az1be és majd akkor veszek vmi DDR3as konfigot...vszínű intelt
én sem vagyok az a fajta típus, aki feleslegesen adki 100ezreket olyanra, amit nem használ...erős középkategoriában mozogtam mindig
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lizakattila #12671 üzenetére
igen, de sokan ugy vannak vele, ha megjelenik vmi uj azt ki kell probálni ha kell ha nem...ha meg nem lesz kompatibilis nemigen akarnak lapot is cserélni
ezért ahogy mondod valoban joljönne vmiféle magyarázat, h a sandy bridge belemegy e majd az 1156ba
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lizakattila #12668 üzenetére
dehogyis harapnám...de az 1156os foglalatnak jelenleg nincs jövője, így azt nem ajánlanám neki
#12669) Aggregátorén is csak azért vettem AM2+os lapot, mert a ramomtol nem akartam megválni...aztán mégis meg kellett, mert nemcsipázta a lap...szal 22es csapdája...de az tuti, h ilyen kaliberű ramot DDR3bol, nemkapok 30 alatt...ez meg nem ér annyit...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
birozoli7800 #12661 üzenetére
lehet arra értette, h DDR2...de akkor sem értem...
AM3 lapba, csak AM3 proci megy és DDR3, AM2+ba meg belemegy AM2, Am2+ és AM3is de DDR2....majd ha egyszer meg oda kerül a sor, hogy megéri DDR3ra váltani, akkor ugye megint kénytelen lapot is cserélni...de az még szvsz odébb van...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12638 üzenetére
reggelt.
20 környékén mennek az alapdrabok. én ár nélkül dobnám fel, és jöhetnek az ajánlatok
#12640) lipi67 az csak 1 dolog....de van ezermillio dolog ami miatt jobb a minél magasabb fps....különböző hasznos bugok...stb
#12639) hackeeeee szerkez én is vhonnan fogyasztásmérőt sztm...mérnék már én is
-
darál0w
Jómunkásember
na látom elléptetek. joéjt nektek.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12626 üzenetére
hát tesztelgess először az tuti, aztán ha nem felel meg az elvárásoknak, majd akkor elég elkezdeni gondolkodni, hogy mi is legyen
#12627) lipi67 persze nem komolyan mondtam
hozzam haza? még a végén megtetszene neki az AMD és rábeszélne...APAAAA!!! de adjuk már el az intelt és vegyünk az árábol 3 AMD rendszert!!!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12615 üzenetére
nálam VGAnál ugye van ez az IDLE mod, van a 400/900UVD és van a normal, ami az én esetemben a tuningolt normal 830/1300. ezzel én így szépen elvagyok
100W, az meg nem is olyan sok végülis...jo az!
C1E/EIST hatékony, csak olyat nem tud csinálni, amit a proci se tud...AMDnél a kicsi minimum szorzo miatt megy ilyen jol szvsz.
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12602 üzenetére
P45ösömet vitték el 23ért, de olcson adtam
ilyen lap, mint ami nekem van, szal ddr2. ez 17-18k. persze uj, de van PHn is fent aproba.
620as athlon meg 22k. az uj. de lehet itt venni PHn 2 illetve 3 magos phenomokat, amikben lehet aktiválni a +magokat, vagy athlont is. 2 vagy 3 magosat, amit 4 magossá lehet varázsolni, vagy 4 magost, amit phenommá lehet alakítani
na ne legyé' ennyire lusta
dugdoss és mérj. mint egy igazi mérnök
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12598 üzenetére
ha nincs rá "székság" (
) akkor alulfeszeled és kicsi orajel, oszt' jonapot. ha meg kell , ameddig játszol vele, hát megrántod...nem nagy cucc
vagy AMD és a csoda c'n'qwin7 julcs, meg mondom...egyszerű...kerítessz egy elsőévest, és elmagyarázod neki, h az neked kell. kap érte 1 sört
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12587 üzenetére
Én is 770eset vettem, mint látod és DDR2es. szépen megy
nemtom , hogy mennyit kapnál érte, de tuti, h kijönne belőle egy 4magos Athlon amiben fel is tudod oldani az L3at
notira biztos nem váltanék...
ha meg megoldod okosba, vmi skot ajánlattal, mint bagira, akkor meg még tuti, h keresel is rajta
-
darál0w
Jómunkásember
jo dolog is ez. mármint a csere-bere
Q8200esem fent volt majd 1 honapig, és csak akkor vitték el, amikor feltettem mellé a lapot is....lap nélkül esélyem nem volt eladni...
nekem sajna ennyi időm nincs rá , így nem olyan gyakran forgatom mint te
(3-6 honap között)
de erről a részlet dologrol nem is hallottam még
jo ötlet.
-
darál0w
Jómunkásember
ez nagyon jo...senki nem tudja
(#12544) lipi67 tudom én...megy ez szépen
muskinok meg...eddig nem volt velük baj..4 lapot jártak meg, igaz mind a 4 "intelféle" volt. 1 p31es, 1 p35ös és 1 p45ös giga meg egy p45ös asus. minden szépen ment...ebben meg...amit tudott és ugy is használtam a 1000mhz 5-5-5-15 1.9V..ebben meg 1000mhz 6-5-5-15 2V...szal csere...ezek meg tudják azt, mint a muskin és minimálisan kisebb feszen
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12517 üzenetére
na amire leírtam, meg is találtam...
annyi, h ezek még a mushkinok voltak(vmiért nem jött be az uj lapnak...)...most a crucialok 5-5-5-15ben mennek 1000et 1.85Von.
hőfokokat figyeld...mai napig nemértem, miért magasabb a kupak hő, mint a magok
itt meg ugye az ACC miatt a maghő nemlátszik, de mivel a kupak maradt ugyanannyi, gyanítom a magok is
alapfeszem 1.3250V és ezek a csodák 2600mhzen mennek alapbol. tehát ez egy alulfeszelős tuning
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
krammerka #12507 üzenetére
így is megy 3700mhzen
(BE procival nemkellene szarakodni...emeled a szorzot, oszt jonapot)
csak mindig megszívom intellel és AMDvel is, mert sose bírom megnézni a végüket...Q8200nél is a lap adta meg magát, meg itt is...
megvárok még egy jo Thubant, aztán visszatérek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged