Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Íme az új Android Auto!
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Én több leírást is csináltam a Tökös mákos-ba (főleg repülőgép szimulátorokról), de sose jutottam el odáig, hogy tényleg beküldjem őket... Viszont a Postába én is bekerültem egyszer, és még Csikát is sikerült 1x jól felhúzni az Amiga rovatba a hülye kérdéseimmel
! Még nagyon gyerek voltam akkor...Így retrózni se rossz, de az egész igazi feeling-jét csak az értheti, aki akkor tényleg szervesen átélte ezt az egészet...
Ja, és persze nekem is 64-esem volt, kedvencem pedig a Leaderboard Golf, amiből PC verzió is készült hálistennek, ajánlom mindenkinek, főleg ha van hozzá egy partner...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Cascade Bora klíma AKCIÓ
- Sihoo Doro C300 szék
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

! Még nagyon gyerek voltam akkor...